Cum arată mormântul Ilenei Ciuculete. Incredibil ce scrie pe crucea artistei

Deja au trecut mai bine de 6 ani de la dispariția uneia dintre cele mai iubite voci din România. Pe data de 14 martie 2017, lumea artistică din țara noastră o pierdea pe Ileana Ciuculete, faimoasa interpretă de muzică populară. Artista a luptat cu o boală dificilă, iar dispariția cântăreței a îndurerat întreaga Românie. Cei care trec astăzi pe lângă mormânt pot vedea un mesaj sfâșietor scris pe crucea Ilenei Ciuculete.

Pe cruce sunt scrise versuri dintr-un cântec
Pe cruce sunt scrise versuri dintr-un cântec

În luna martie a acestui an s-au împlinit deja 6 ani de când țara noastră și-a pierdut una dintre cele mai mari valori muzicale. Interpreta de muzică populară Ileana Ciuculete a decedat pe data de 14 martie, în anul 2017, după ce s-a confruntat cu o boală extrem de severă, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe artistă. Ea avea doar 64 de ani atunci când a fost răpusă de boală, iar poate că nimeni nu a trecut printr-o durere mai mare în momentul pierderii artistei decât mama acesteia, care avea 86 de ani la acel moment.

Din păcate, artista a avut un final dificil, primind un diagnostic greu. Medicii au depistat că Ileana Ciuculete suferea de hepatită C și ciroză, iar în ciuda eforturilor necontenite pe care cadrele medicale le-au făcut pentru a salva viața interpretei de muzică populară, starea de sănătate a acesteia s-a degradat mult prea mult, și mult prea repede, iar tratamentele nu au mai putut face nimic.

Mesajul sfâșietor de pe crucea Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș, soțul artistei, a dorit să scrie un mesaj pe crucea artistei, alegând câteva versuri emoționante din melodia de suflet intitulată „Împăcare cu mama”. Mai precis, la mormântul regretatei cântărețe, vizitatorii pot citi următoarele rânduri: „Lume, draga mea, de vrei să-mi afli sufletul, stai şi ascultă-mi cântecul.”

Din păcate, tragediile s-au ținut în lanț, iar nu la mult timp după moartea artistei, ea a fost urmată de soțul ei. În anul 2019, Cornel Galeș a decedat în urma unui accident rutier extrem de grav.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net