Cum se numește, de fapt, Olivia Steer. Ce scrie în buletinul soției lui Andi Moisescu

Olivia Steer, cunoscută pentru pozițiile sale controversate în legătură cu diverse subiecte sensibile, a devenit recent subiectul unor discuții intense nu doar din cauza opiniilor sale, ci și datorită unui detaliu personal care a ieșit la iveală. Soția celebrului prezentator TV Andi Moisescu are un nume pe care puțini îl cunosc și care a surprins publicul atunci când a fost dezvăluit.

Olivia Steer. Foto: arhiva.
Olivia Steer. Foto: arhiva.

Numele din buletin al Oliviei Steer

Deși este recunoscută de majoritatea românilor sub numele de Olivia Steer, adevăratul său nume, așa cum apare în documentele oficiale, este „Moisescu Olivia Veturia”. Detaliul a fost făcut public în contextul unui proces recent în care vedeta a fost implicată. Numele „Veturia” este rar întâlnit și are origini indo-europene, semnificând „în vârstă” sau „bătrân”.

Controversa legată de Olivia Steer

Olivia Steer nu este străină de controverse. De-a lungul anilor, a fost în centrul unor dezbateri aprinse, în special datorită poziției sale împotriva vaccinurilor. Însă, recent, a fost implicată într-un caz care a atras atenția Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Totul a pornit de la o postare pe care Olivia Steer a făcut-o pe rețelele sociale, în care a comparat evreii gazați la Auschwitz cu bolnavii de COVID-19 care aveau comorbidități. Această afirmație a generat un val de critici din partea publicului și a dus la o plângere la CNCD. Drept rezultat, Olivia Steer a fost amendată cu 5.000 de lei pentru fapta de discriminare și încălcarea dreptului la demnitate.

Un nume surprinzător

Numele „Veturia” a fost un detaliu surprinzător pentru mulți, având în vedere că vedeta nu a făcut niciodată public acest aspect al identității sale. Deși prenumele „Olivia” este deja unul interesant și mai puțin comun, „Veturia” adaugă o notă unică și neobișnuită.

Reacțiile la această dezvăluire au variat, unii fiind pur și simplu surprinși de raritatea numelui, în timp ce alții au fost curioși de motivul pentru care vedeta a ales să nu menționeze niciodată acest detaliu publicului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net