Dan Negru, furibund după ce Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost excluse de la TV: «Discriminare!»

Ultima actualizare:

Dan Negru a transmis un mesaj dur televiziunilor care preferă să angajeze tineri neinstruiți, fără experiență, în loc să ofere oportunități prezentatorilor TV consacrați, care știu să facă show de calitate. Negru le dă drept exemplu pe Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, despre care spune că televiziunile din ziua de azi nu le mai vor. Iată și motivul invocat de Dan Negru pentru această situație. 

Dan Negru, furibund după ce Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost excluse de la TV
Dan Negru, furibund după ce Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost excluse de la TV

Dan Negru a lansat un atac asupra patronilor televiziunilor din România, pe care îi critică deoarece preferă să angajeze tineri care nu știu meserie, pe salarii foarte mici, în loc să se orienteze către prezentatorii profesioniști, care știu să facă spectacol pe micile ecrane. 

Citește și: Dan Negru, reacție virulentă la conflictul dintre Bia Khalifa și Cornel Palade: «Nu reprezintă România»

Negru este printre puținii prezentatori TV din «Generația de Aur» care continuă să mai aibă succes și căruia i s-a oferit șansa să se reinventeze cu show-ul de cultură generală de la Kanal D, după ce a demisionat de la Antena 1. 

Prezentatorul consideră că televiziunile din România, din ziua de azi, au nevoie de profesionalismul unor prezentatori consacrați cum ar fi Andreea Marin sau Mihaela Rădulescu, dar patronii trusturilor preferă mai degrabă oameni tineri. Dan Negru subliniază că în mass-media din România este vorba de o discriminare de vârstă și dă exemple din SUA, precum Ellen DeGeneres sau Larry King, care au avut cariere de succes cu emisiunile lor difuzate ani la rând. 

Află și: Emisiunea lui Dan Negru, pusă în pericol de Cove: „Stai în pat și câștigi! În studio te-ai blocat!”

«Televiziunea din România e singura din Europa care crede că apariția la tv se termină la 25 de ani. Domnișoarele angajate să prezinte știri sunt un efect al sărăciei. Un reporter tv de la noi câștigă ceva mai mult decât un casier la un hypermarket și astfel televiziunilor le convine să angajeze tineri fără pretenții materiale, dar care sunt fericiți că se văd la tv. 

Cred că sunt singurul care a prezentat alături de ambele, și de Andreea și de Mihaela, show-uri tv. Am admirat mereu generozitatea și profesionalismul lor. Cea mai de succes prezentatoare a momentului în America e Ellen DeGeneres. Are 64 de ani. La noi n-avea nicio șansă.

Nu rata nici: Dan Negru, reacție acidă după știrea cu Florin Salam! „Când am murit prima dată la știri, mama...”

Larry King, o legendă a televiziunii mondiale, s-a lansat la 50 de ani. În România, nu avea nicio șansă. Credibilitatea vine odată cu vârsta. Doar în România vezi tineri de 19 ani citind știri despre bombardamentele din Odessa si pe fața lor se vede că nu știu unde e Odessa pe hartă. Nu e vina lor, e vina unui sistem care-i exploatează.

Nu e cea legată de rasă, sex sau de culoarea pielii, ci e discriminarea de vârstă. Avem și oameni de culoare, avem și bărbați și femei și hetero și homosexuali, dar nu avem deloc bătrâni. Așa cum există în toate televiziunile lumii.», a spus Dan Negru pentru Ego.ro

Dan Negru a demonstrat că publicul român este «isteț»

Dan Negru, supranumit și «Regele Audiențelor», a surprins pe toată lumea când și-a luat adio de la Antena 1 și a ales să orienteze către Kanal D, pentru un salariu mult mai bun. Prezentatorul a demonstrat că poate atrage publicul în fața micilor ecrane și la trustul patronilor turci, iar show-ul său «Jocul Cuvintelor» s-a clasat printre emisiunile preferate ale publicului. 

Dan Negru a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că este foarte mulțumit deoarece publicul român și-a arătat aprecierea față de show-ul de cultură generală pe care îl prezintă la Kanal D. 

«O să continuăm „Jocul Cuvintelor”, care a devenit un show fenomen în scurt timp, audienţele care sunt publice arată asta. Nimeni nu credea că un show despre limba romană şi despre cuvinte poate să devină un fenomen, toţi credeam că publicul e prost şi că vrea doar reality în care vedetele sunt umilite sau showuri în care se cântă şi se găteşte. Cam la asta se rezumă oferta tv de la noi. „Jocul Cuvintelor” a demonstrat că avem şi un tip de public isteţ.», a menționat Negru pentru Click!. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net