Daniela Nane, noua șefă de la teatru. Ce propuneri de nerefuzat a primit actrița

Ultima actualizare:

Fermecătoarea actriță, pe care o știți din seriale precum "La Urgență" și "Efect 30", are un an nou plin de provocări profesionle. Daniela Nane a primit mai multe oferte, iar una dintre ele înseamnă o provocare uriașă.

Daniela Nane
Daniela Nane

După o vacanță plină de bucurie și emoții, alături de soțul său, actrița Daniela Nane (50 de ani) s-a întors la treabă, pentru că în afara pieselor de teatru în care joacă a mai primit două oferte interesante. Click! a aflat că prima dintre ele este un rol într-un nou serial de televiziune, unde va interpreta o femeie puternică, însă nu vrea să spună mai multe detalii, pentru că este superstițioasă. Al doilea proiect este legat de copii, căci este noul director artistic al Teatrului Muzical Ambasadorii.

În decembrie 2021 am fost invitată să montez un spectacol muzical pentru copii și am lucrat foarte bine atât cu artiștii teatrului, cât și cu echipa tehnică. A fost o colaborare eficientă și plăcută, s-a lucrat cu entuziasm și bucurie, iar spectacolul "Crăciunul jucăriilor”, după un text de Dan Doboș, pe muzica lui Adrian Daminescu, a avut succes și s-a jucat cu casa închisă la Opera Română și la Palatului Copiilor. Invitația de a mă alătura echipei manageriale a venit într-un moment potrivit pentru mine din perspectiva evoluției profesionale, iar Teatrul Muzical Ambasadorii are obiective notabile pentru 2022. Le-am mulțumit pentru încredere și mă bucur să susțin cu tot ceea ce ține de domeniul meu de competență”, spune Daniela Nane.

Ce spune Daniela Nane despre planurile profesionale

Deși este cunoscută fanilor mai ales ca actriță de teatru sau din producții de film și televiziune, Daniela Nane a și regizat în ultimii ani spectacole, mai ales pentru copii. Deși abia a preluat ștafeta la Teatrul Muzical Ambasadorii, Daniela Nane are planuri mari.

Pe termen scurt vom alege pentru repertoriu spectacole de calitate, cu mesaj important pentru copii și neapărat amuzante, în așa fel încât toți artiștii pe care îi avem să-și pună la lucru potențialul și să evolueze. Pe termen lung ne gândim la colaborări cu regizori și artiști consacrați și chiar la mărirea trupei pentru a putea realiza spectacole la standardele noastre, la turnee în localități care nu au instituții de cultură pentru copii și tineri, la cursuri și activități cultural-artistice pentru copii și adolescenți, dar și la unele colaborări inedite, pentru a cultiva gustul pentru artă și spectacol și a dezvolta obișnuința de a merge la teatru de la cele mai mici vârste” a mai spus Daniela Nane, care e noul director artistic al teatrului.  

BIOGRAFIE - DANIELA NANE

Daniela Nane este actriță a Teatrului “L.S. Bulandra” din București, Doctor în artele spectacolului (UNATC), regizor și director artistic al Teatrului Muzical AMBASADORII.

Daniela Nane s-a născut la Iași la 29 noiembrie 1971. A studiat actoria la Academia de Teatru și Film București între 1991-1995, a urmat un masterclass în 1994 la Liga Europeană a Institutelor de Artă – Amsterdam & Berlin, iar în 2011 a absolvit “Masterclass Cultură și civilizație japoneză și teatru japonez” la Universitatea din Osaka prin Catedra UNESCO.

În aprilie 2021 a susținut examenul de doctorat la UNATC cu teza “Alternative interpretative ale personajelor shakespeariene născute din analiza universului lor emoțional”. Timp de 15 ani, până în 2020, a fost profesor de actorie pentru copii și regizor la Studio Amena și Școala de Artă Actharsis.

Daniela Nane a pășit în lumina reflectoarelor in 1990, când a câștigat concursul Miss România și a devenit prima participantă din partea României la concursul de frumusețe Miss Universe. Întoarsă în țară, a intrat la Academia de Teatru și Film, cum se numea atunci UNATC-ul, la clasa profesorilor Mircea Albulescu- Cătălin Naum- Adrian Titieni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net