De ce s-a despărțit, de fapt, Dan Bittman de Liliana, mama copiilor săi!

Ultima actualizare:

Dan Bittman (59 de ani) și Liliana Ștefan și-au spus adio, după 25 de ani de iubire. Până acum, nu s-a știut care a fost adevăratul motiv pentru care artistul și partenera sa de viață s-au despărșit. Cei doi au ținut totul secret.

Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei copii Foto: Arhiva personală
Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei copii Foto: Arhiva personală

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit în anul 2016. La sfârșitul lui 2020, solistul trupei Holograf a făcut marele anunț, șocând pe toată lumea. Cei doi au împreună trei băieți:  Alexandru Bittman (22 de ani , Mark Nicolas Bittman (14 ani) și Patrick Bittman (18 ani).

Dan Bittman a mărturisit la acea vreme că Liliana Ștefan a fost iubirea vieții lui și că își asumă despărțirea. Au existat numeroase zvonuri cu privire la motivul pentru care s-a destrămat relația lor, printre care că artistul ar fi fost într-o relație cu actrița Monica Odagiu.

Liliana Ștefan a fost cu Dan Bittman timp de 25 de ani Foto: arhivă personală
Liliana Ștefan a fost cu Dan Bittman timp de 25 de ani Foto: arhivă personală

«Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns», a spus Dan Bittman, la acea vreme.

Dan Bittman s-ar fi îndrăgostit de o femeie care îi seamănă leit fostei 

Se pare că Dan Bittman s-ar fi îndrăgostit de mezzosoprana Andreea Ilie, cu care a avut și o relație, conform Cancan. Liliana Ștefan ar fi știut de pasiunea lui Dan Bittman pentru tânăra artistă, însă la început a închis ochii, sperând că este doar o aventură și că îi va trece repede. Însă, după ce a observat că Dan Bittman este de fapt îndrăgostit de bruneta care îi seamănă foarte mult, i-a spus cântărețului să își facă bagajele și să plece de acasă. Astfel, Bittman a părăsit căminul conjugal.

Nici relația cu Andreea Ilie nu a fost de durată. Se pare că aceasta și-ar fi dorit să fie unica femeie din viața lui Dan Bittman și să ajungă și la altar, însă artistul nu avea acest lucru în plan.

În prezent, Dan Bittman nu este în nicio relație oficială. Andreea Ilie a fost implicată într-o relație cu Norris Măgeanu, apoi cu Bobby Păunescu, însă în prezent pare a fi tot singură.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net