De ce și-a concediat Mara Bănică bona. Ce a văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere din casă

Ultima actualizare:

Mara Bănică (48 de ani) este mama a doi copii, un băiat și o fetiță, și este profund implicată în creșterea și educația lor. De-a lungul timpului, vedeta a beneficiat de ajutorul mai multor bone pentru a avea grijă de fiica ei, care are doar 2 ani, însă, a decis recent să facă o schimbare. După ce a urmărit-o pe camerele de supraveghere din casă, jurnalista și-a concediat bona! Cum a surprins-o pe femeia care îi îngrijea copiii?

Mara Bănică și-a concediat bona, după ce a urmărit-o pe camerele de supraveghere / foto: Instagram
Mara Bănică și-a concediat bona, după ce a urmărit-o pe camerele de supraveghere / foto: Instagram

De-a lungul timpului, Mara Bănică (48 de ani) a avut mai multe bone pentru fetița ei, Donca, în vârstă de doar 2 ani. Recent, jurnalista a analizat imaginile de pe camerele de supraveghere din propria casă și a luat o hotărâre drastică în ceea ce o privește pe micuța ei. Se pare că vedeta a remarcat un detaliu deranjant, iar asta a determinat-o să-și concedieze bona.

După ce a analizat cu atenție imaginile surprinse de camerele de supraveghere din locuința sa, Mara Bănică a ajuns la concluzia că aceasta nu manifesta afecțiunea necesară față de fetița ei. Cu toate că bonele erau competente profesional, lipsea elementul esențial al iubirii și apropierii emoționale. Prin urmare, jurnalista a preferat să-și ducă micuța la creșă.

„Așa cum te iubește familia, nu te iubește nimeni”

„Fetiței îi cresc două măsele, este cam mârâită. Este la creșă, am renunțat la bone, după ce am cunoscut vreo 7, 8 bone. Mi-a ajuns! Este greu de găsit un om cu care să te mulezi, să funcționezi. Eu am vrut româncă, iar 80% dintre ele au tratat pur și simplu ca pe un job, fără iubire.

Eu am camere de supraveghere în toată casa și mi-am dat seama că nu există sentimente din partea lor, ci doar muncă. Am renunțat pentru că mi-am dat seama că așa cum te iubește familia, nu te iubește nimeni”, a declarat Mara Bănică, pentru playtech.ro.

Mara Bănică este mama a doi copii, un băiat, Dima, în vârstă de 13 ani, și o fetiță, Donca Maria, de doar 2 anișori, dar a știut întotdeaua cum să se împartă între carieră și viața de familie. De mai bine de 5 ani, jurnalista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tatăl fiicei sale, pe care a dorit să-l țină departe de lumina reflectoarelor. Cei doi s-au căsătorit în 2021.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net