De la ce vârstă și-a descoperit Adda pasiunea pentru muzică. Artista a fost convinsă că va ajunge să aibă succes: „Sunt un mesager care primește informații de la o sursă divină”

Adda (32 de ani) este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și a știut încă de când era copil că va ajunge să aibă succes în cariera muzicală. Artista a început să cânte de la vârstă fragedă și este recunoscătoare familiei care a susținut-o în acest sens.

Adda, despre cariera în muzică
Adda, despre cariera în muzică

„De mică am știut că voi face muzică...îmi curge prin vene, o respir”

Adda a început să cânte de la 11 luni, pe când încă nu făcuse primii pași. Vedeta a fost convinsă că își va clădi o frumoasă carieră în muzică și visa să ajungă pe scenă  în fața oamenilor, lucru care s-a și întâmplat mai târziu. Astăzi, este una dintre celebrele artiste care au reușit să cucerească inima publicului.

„De mică am știut că voi face muzică. Nu am avut niciodată un plan B. Doar planul A – muzica! Îmi curge prin vene, o respir și o simt până în adâncul inimii. Țineam de mică concerte în fata blocului și la bunici. Scriam versuri. Îmi plăcea să creez și să fac oamenii să zâmbească.

Am simțit mereu că am ceva de spus prin muzică. Că sunt un mesager pe pământul ăsta care primește informații de la o sursă divină, apoi le dă mai departe. Pentru talent nu îmi asum niciun credit, e de la Dumnezeu și doar EL știe de ce mi l-a dat. Pentru muncă, da”, a mărturisit Adda pentru Viva.

„Am muncit mult...familia mi-a fost aproape mereu”

De asemenea, cântăreața susține că a depus mari eforturi ca să ajungă cine este astăzi. Familia a fost cea care a susținut-o în cariera muzicală și este extrem de recunoscătoare pentru toate aceste lucruri.

Am muncit mult și muncesc în continuare. Altfel nu se poate. E singura cale. Drumul în muzică este adesea anevoios, dar merită orice sacrificiu. Familia mi-a fost aproape mereu, deși părinții mei au fost foarte speriați când am plecat de acasă ca să devin cântăreață. Cu toate astea, m-au susținut și au făcut sacrificii mari. Le voi fi mereu recunoscătoare!”, a mai dezvăluit artista pentru sursa citată.

Ce alte pasiuni mai are artista

Pe lângă muzică, Adda mai are și alte pasiuni, despre care nu a vorbit de prea multe ori. Artistei îi place să scrie, să creeze și să aibă grijă de flori.

„Îmi place mult să scriu, să creez. Îmi place să am grijă de flori. Să schimb designul des. Îmi place tot ce e frumos și artistic. Să citesc și să fiu cât mai bine informată în toate domeniile. Îmi plac simplul și frumosul”, a adăugat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
nunta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net