Detalii de ultim moment despre Florin Piersic. Care este starea de sănătate a marelui actor, după ce a fost operat

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a reușit să treacă peste momentele critice, după ce a suferit nu mai puțin de trei operații în doar două săptămâni. Marele actor se află în acest moment internal la spital, iar, din fericire, starea lui de sănătate este stabilă.

Florin Piersic a suferit mai multe operații
Florin Piersic a suferit mai multe operații

Florin Piersic a fost nevoit să treacă prin momente dificile de sănătate, în ultima perioadă. În numai două săptămâni, legendarul actor român a suferit trei operații, cea mai recentă dintre ele având loc chiar ieri (pe 9 mai 2024), la Spitalul Foișor. Din fericire, Florin Piersic a reușit să treacă peste momentele critice, iar starea lui este acum stabilă.

Actorul se află internal la secția de Terapie Intensivă, fiind conștient și cooperant cu medicii. Experții care l-au operat pe Florin Piersic s-au aflat într-o legătură permanentă cu colegii lor de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, Spitalul Floreasca, cât și cu medicii de la Institutul Matei Balș. În timpul operației de ieri, în sală a fost pregătit și un stimulator cardiac.

Florin Piersic a depășit momentele critice

Potrivit medicilor care au efectuat operația, intervenția chirurgicală a fost un succes. Aceștia au fost nevoiți să îi îndepărteze o proteză pe care actorul a avea încă din anul 2019. Florin Piersic se află acum internat la Terapie Intensivă, pentru a se recupera. Acesta ar putea să se întoarcă Institutul Inimii din Cluj-Napoca, pentru ca medicii de acolo să îi monteze un alt stimulator cardiac.

Problemele de sănătate ale lui Florin Piersic au început încă de la finalul lunii aprilie, atunci când actorul în vârstă de 88 de ani a fost nevoit să ajungă la spital. Medicii i-au depistat o infecție, motiv pentru care s-a decis ca actorul să fie operat. Apoi, marți seara, Florin Piersic a fost transportat la București cu un elicopter SMURD, la Institutul Matei Balș. În cele din urmă, actorul a ajuns la Spitalul Foișor, pentru o nouă intervenție chirurgicală. Din fericire, starea lui este acum stabilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
banner simona florescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net