Dieta minune a lui Chef Florin Dumitrescu. A scăpat de 10 kilograme în doar 3 săptămâni

Florin Dumitrescu, faimosul bucătar cunoscut din emisiunea "Chefi la Cuțite", a impresionat pe toată lumea cu o transformare spectaculoasă într-un timp record. A reușit să scape de nu mai puțin de 10 kilograme în doar 3 săptămâni, datorită unei diete disociate pe care a urmat-o cu disciplină și voință de fier.

Florin Dumitrescu. Foto: arhiva personală.
Florin Dumitrescu. Foto: arhiva personală.

Dieta strictă urmată de Florin Dumitrescu

Denumită simplu "3-3-3", dieta adoptată de Florin Dumitrescu este una strictă și necesită o abordare consecventă. Cu toate că poate părea dificilă, regula de bază este consumul exclusiv al anumitor alimente timp de trei zile consecutive.

Fostul bucătar de la "Chefi la Cuțite" a împărtășit pe rețelele de socializare secretul transformării sale, explicând că acest regim alimentar nu este nou pentru el. În trecut, a reușit să slăbească 17 kilograme prin intermediul acestei diete, iar acum a recidivat cu succes, pierzând alte 10 kilograme într-un interval de timp incredibil de scurt.

Ce presupune această cură de slăbire?

Ce presupune dieta "3-3-3"? Florin Dumitrescu a explicat că aceasta constă în consumul consecutiv, timp de trei zile, a unui singur tip de aliment. Primele trei zile sunt dedicate exclusiv consumului de varză, urmate de trei zile în care se mănâncă doar orez, iar apoi trei zile sunt rezervate consumului de pui. Dar dieta nu se oprește aici; continuă cu alte etape, cum ar fi trei zile de consum de legume, trei zile de pește, trei zile de fructe și trei zile de kefir degresat.

Bucătarul celebru subliniază că această dietă nu este doar despre pierderea în greutate, ci și despre reeducarea obiceiurilor alimentare. El a mărturisit că, în timpul dietei, nu a simțit imediat nevoia de a mânca, ci mai degrabă dorința de a gusta anumite preparate.

La finalul celor trei săptămâni de dietă, Florin Dumitrescu a sărbătorit realizarea sa, dar a și recunoscut că primul lucru pe care și l-ar dori după acest regim alimentar este un festin culinar, precum un delicios antricot și două pahare de vin. Cu toate acestea, este conștient că este important să continue să aibă grijă de sănătatea sa și să încurajeze activitatea fizică.

În timp ce dieta lui Florin Dumitrescu a stârnit interesul multora, este important să ne amintim că fiecare organism este unic și că este esențial să consultăm întotdeauna un specialist înainte de a începe orice regim alimentar drastic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net