Din ce câștigă acum bani Dana Războiu. Fosta știristă TVR a dat lovitura. „Aveam mare nevoie să fiu independentă financiar”

Dana Războiu (45 de ani), una dintre cele mai îndrăgite știriste de la TVR, a renunțat la cariera în televiziune după mai bine de 17 ani petrecuți în fața celor de acasă. Și-a schimbat radical viața în ultima perioadă, devenind un antreprenor de succes. Din ce își câștigă acum banii vedeta?

Dana Războiu face bani din bursă / foto: Social media
Dana Războiu face bani din bursă / foto: Social media

Trecutul Danei Războiu nu a fost deloc unul ușor. În copilărie a fost victima violenței domestice, tatăl ei fiind cei care îi aplica bătăi crunte, iar tiparul s-a repetat ani mai târziu, când s-a căsătorit, însă cel care trebuia să o facă o femeie fericită i-a devenit călău. 

Dana Războiu investește bani în bursă 

După sfârșitul carierei în TV, Dana Războiu s-a reorientat către un nou domeniu. Știrista investește în marile burse ale lumii, mărturisind că există o corelație între experiența jurnalistică pe care o are în spate și noul domeniu care îi crește substanțial veniturile. Vedeta câștigă acum bani frumoși din investițiile la bursă și antreprenoriat, pentru a le putea oferi copiilor ei o viață lipsită de cât mai multe griji și nevoi. 

„Având în vedere că am fost jurnalist de TV timp de 17 ani, sunt foarte obişnuită să citesc şi să adun informaţii despre tot ce mişcă, de la companii la antreprenori, astfel am descoperit că îmi place foarte mult partea aceasta de cercetare din domeniul investițiilor.

Bursa înseamnă să fii la curent cu tot ce se întâmplă, de fapt. Dacă vrei să vezi cum merge o ţară, arunci o privire asupra Bursei şi vezi ce se întâmplă cu adevărat în culise. Deci pentru mine a fost cumva naturală această tranziție. În plus, aveam mare nevoie să fiu independentă financiar și să îmi pot crește copiii.

Poţi fi investitor la Bursă indiferent de background-ul tău profesional. Poți investi chiar dacă nu îţi place domeniul acesta, însă atunci eşti investitor pe termen lung şi, de obicei, se ocupă altcineva de portofoliul tău”, a declarat Dana Războiu, potrivit protv.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net