După ce bărbat suspină și acum Tania Budi? „Nu ar trebui să fie un secret”

#Exclusiv Click!

La 55 de ani, nu se dă nici pe o puștoaică! Tania Budi este de departe vedeta din show-biz despre care se poate spune că a găsit elixirul tinereții. A moștenit frumusețea din familie, de la tatăl ei, care era genul sportiv. Tania nu a trecut până acum nici pe la medicul estetician pentru vreo intervenție de amploare.

Tania Budi numără 55 de primăveri, dar nimeni nu-i dă anii frumoasei blonde, care a descoperit elixirul tinereții.

Frumusețea răpitoare a Taniei a fost remarcată încă din tinerețile ei. Vedeta nu a fost, însă, niciodată model, fiind absolventă de matematică! A cochetat, însă, cu modelling-ul, căci Cătălin Botezatu, iubitul ei de atunci, a fost cel care a băgat-o, vrând-nevrând, în prezentările de modă.

Tania a reușit să se mențină, ani de-a rândul, cu un stil de viață sănătos, dar și cu o dietă din care lipsește carnea.

Cum a fost forțată de Cătălin Botezatu să fie model?

Tania, de ce nu ai vrut să fii model? Aveai toate atuu-rile...

Lumea confundă eu nu am fost model. Eu am venit în București, ca studentă la facultatea de matematică, după care am intrat imediat după 89 în televiziune.

Nu am fost model. Eram model pentru studenții de la arhitectură pentru că arhitectura este lângă facultatea de matematică. Ne împrieteneam, ei erau niște artiști și făceau prezentări de modă, m-au luat de multe ori în prezentările lor

Nici nu mi-a plăcut să fiu model, nici nu m-a atras lumea asta și nici nu aveam înălțimea necesară. Am doar 1,70 cm. Modele au peste 1.74 cm.

Tania Budi: „Eu pe tata îl moștenesc, la 40 de ani arăta ca un tinerel”


Nu ai făcut intervenții estetice mari...Există totuși un secret? Cum reușești să te menții așa?

Există da, secretul e gena. Nu ar trebui să fie un secret. Bagajul gentic este cam 75-80 la sută, din familie. Mama arată foarte bine pentru vârsta ei, frati-miu la fel, tata a murit din păcate, dar și el arăta foarte bine.

Când eram mai mică vedeam fotografii de când avea el 40 de ani și, pe vremea aia, erai considerat bătrân la anii ăștia, el era în pantaloni scurți și cu niște mușchi pe el, sărea de pe stânci în mare.

„Nu te arunca peste mâncare așa tare!”

Nu ții diete, ce mănânci?

Mănânc orice, dar cantități foarte mici. De foarte multă vreme de când au explodat pe piață informații privind calitatea mâncării, eu cred că suntme ce gândim și ce mâncăm.

Dacă gândim frumos și mâncăm lucruri care sunt cât de cât sănătoase, pentru că foarte greu mai găsești pe piață. Nici cele bio nu sunt prea bio. Fastingul e și el sănătos, ajută celulele să se regenereze.

Am destul de des perioade când țin cont 16 sau 18 ore să nu mănânc după care mănânc orice vreau. Cantiatea conteză foarte mult și în viață e la fel. Câte puțin din fiecare. Ca și cu viciile, dacă știi să le ții sub control. Așa că nu te arunca peste mâncare așa tare!

Eu am norocul că nu sunt gurmandă. Mănânc salate, pește, carne mai deloc, doar când îi fac cățelului meu. Nu-mi mai cumpăr mâncare procesată din supermarket de mult.

Care este viciul tău?

Mai fumez, mai beau un pahar, dar nu sunt dependentă de absolut nimic și de nimeni. Viața mea nu a căpătat nici o dependență față dr nimeni și de nimic. Așa sunt eu construită, pur și simplu!

A avut o copilărie traumatizantă: „Era violent verbal" 

Tatăl Taniei Budi a decedat în 2009, chiar în momentul în care vedeta se pregătea să pozeze în Playboy. Blondina a vorbit, recent, despre copilăria ei și a dezvăluit că, deși tatăl ei o iubea foarte mult, relația cu el a fost traumatizantă.

M-a iubit foarte mult, dar era un om foarte dur. În limbaj în primul rând. Ne certa tot timpul.

Nu primeam pe nimeni în casă, ne doream și noi să vină cineva să se joace cu noi. Tot timpul căuta nod în papură. Din păcate nu se prea putea discuta cu el. Era închis în el, verbal era foarte violent. De când eram mică auzeam numai cuvinte urâte”, a mărturist Tania Budi, invitată la podcastul „Taclale”.

Tania Budi a devenit cunoscută în urmă cu 30 de ani, după debutul ei în televiziune. Tania s-a mutat în București în 1987, după ce a luat examenul de admitere la Facultatea de Matematică, secția Matematică Pură.

După 91 însă, s-a îndreptat spre Jurnalism, dorindu-și foarte tare să facă televiziune. În anii ‘92-‘93, s-a angajat ca prezentatoare la Antena 1. Doi ani mai târziu, a ajuns crainică la TVR.

După retragerea de pe micile ecrane, Tania Budi a mai avut colaborări la diverse show-uri tv, precum „Dansez pentru tine” (2009). În prezent, blonda se axează pe afacerile pe care le are la malul mării împreună cu fratele său, Ionuț Budi, alături de care administrează un restaurant.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net