Ea e artista care și-a dorit tot timpul să se îngrașe: „De când mă știu mi-am dorit să fiu puțin mai plinuță...”

#Exclusiv Click!

Lorenna este pe dos! În timp ce toate divele și artistele își doresc să slăbească și sunt adeptele a tot felul de diete și intermitent fasting-uri, ea își dorește să se îngrașe!

Așa că nimic mai simplu!  La aproximativ 56 de kilograme, cântăreața își dorește să ajungă la maxim 62 de kilograme.

De când mă știu mi-am dorit să fiu puțin mai plinuță, dar nu a fost să fie așa. Am și am avut de când mă știu domnișoară între 52 și 56 de kilograme.Masa mea principală este cea de seară.Nu mănânc dimineața, în schimb mănânc noaptea. Pot mânca orice, ciocolată, dulciuri, prăjituri. Sunt o norocoasă din punctul ăsta de vedere!”, ne-a mărturisit Lorenna care nu se dă în lături nici  de la gătit atunci când vine vorba de mâncare bună și gustoasă.

Gătesc când am timp, fel de fel! De la sarmale, tocăniță, ciorbiță, prăjituri... Sunt pricepută în ale gătitului! Vreau să mă îngraș până la 60-62 de kilograme, să fiu perfectă așa cumîmi doresc eu.Imaginează-ți că amrochii de acum 10-15 ani pe care le îmbrac și acum. Am aproape aceleași măsuri”, ne-a povestit Lorenna special pentru Click! în timp ce se află în studioul de înregistrări. Artista se pregătește de multe spectacole pentru că are o perioadă aglomerată dar nu a uitat nici de păpușa care îi poartă numele și pe care se gândește încă să o scoată în mai multe exemplare doar că pentru moment a întâlnit o problemă tehnică.

Lansez clipuri și piese noi! Chiar acum mă aflu în studioul de înregistrări. La toamnă-iarnă plec într-un nou turneu în America. Mai plec prin Europa, în Spania, Germania. Acumîncep treaba aici: spectacole, petreceri. Pe 18 aprilie lansez album nou cu 20 de piese noi nouțe, “Am o vorbă de la tata”. Cu păpușa n-am mai făcut nimic deocamdată pentru că nu am găsit unde să-mi fac matrița, încă mai caut...”, ne-a mai povestit Lorenna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
Spectacolele „curg”, au avut chiar 9 evenimente în 6 zile pe Valea Jiului și toată gașca se pregătește acum pentru spectacolul de pe 1 Iunie de la Sala Palatului
cub dana marijuana png
andreea marin facebook jpg
casa piersic cluj jpg
image png
banner cristina spatar png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net