Elisabeta Lipă își dorește sărbători liniștite de Paște, în familie: „Nu mănânc mult cozonac pentru că nu e bine!”

#Exclusiv Click!

Elisabeta Lipă (59 de ani) este adepta sărbătorilor în familie și se bucură de fiecare dată când pe lângă familie mai vin și rudele și prietenii la masă. Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională pe care o pune pe masă cu această ocazie. Își impune doar să nu mănânce mai mult cozonac decât este permis.

"Eu fac de Paște ce face toată lumea! Petrecere în familie, alături de sora mea, nepotul meu, copilul, mama, pentru că Dumnezeu îi dă zile frumoase și mulți ani să fie alături de noi. Din punctul meu de vedere e cel mai frumos lucru să sărbătorești Paștele și Crăciunul alături de familie. Mănânc de toate. Nu fac cozonac dar îmi place să mănânc, nu mult pentru că nu e bine. Masa va fi pregătită cu toate bunătățile de Paște și fiecare va alege și va mânca ce va dori”, ne-a mărturisit Elisabeta Lipă, președinta Agenției Naționale pentru Sport.

„Abia așteptam să ne cumpere haine noi”

Ca fiecare dintre noi, în preajma sărbătorilor, Elisabeta Lipă își aduce aminte cu drag de copilăria sa și de cele mai dragi amintiri pe care le avea de Paște. Părinții îi cumpărau haine noi pentru că se știe deja că una dintre tradițiile de Paște este aceea de a te îmbrăca cu ceva nou la ceas de sărbătoare.

"Sunt multe amintiri pe care le am din copilărie și din vremea aceea! În Săptămâna Mare  când abia așteptam să ne cumpere părinții haine noi și să mergem  în fiecare zi la biserică. E mai greu să păstrez acum acea tradiție. Acum găsim haine la tot pasul, nu mai este bucuria aia când îmbraci niște haine noi, cum era pe vremea noastră. Să petreceți frumos în familie, pentru că familia este cea care te susține și pe care te bazezi și îți dă energia necesară de a merge mai departe zi de zi!”, a mai completat Elisabeta Lipă care a început să practice canotajul de la vârsta de 16 ani și care a intrat recent în afacerile cu imobiliare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net