Este pe drum! Ana Maria Păcuraru este însărcinată!

Ultima actualizare:

În urma unei postări pe pagina ei de Instagram, Ana Maria Păcuraru a făcut anunțul privind viitorul ei copil îmbrăcată într-o rochie albă, cu mâinile în jurul pântecului.

Anamaria Păcuraru este însărcinată
Anamaria Păcuraru este însărcinată

Anunțul a luat pe nepregătite fanii acesteia de pe Instagram, care nu s-au dat în spate de la urările de bine ce au fost îndreptate către familia acesteia. Bineînțeles, toate cele 790 de aprecieri a postării sunt direct adresate familiei Păcuraru și viitorului lor copil.

Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe Instagram

Vedeta a transmis anunțul îmbrăcată într-o rochie de culoare albă, elegantă, în timp ce mâinile acesteia se aflau în jurul pântecului. Descrierea postării de pe Instagram fiind „Breaking News: baby in the oven”. 

Printre cele zecile de comentarii de felicitări pe care aceasta le-a primit de la fani, mai multe vedete și-au rupt din timpul lor pentru a se bucura alături de Ana Maria Păcuraru de acest eveniment important. La postarea acesteia, chiar și Adelina Pestrițu i-a lăsat un comentariu acesteia, transmițându-i toate gândurile bune și i-a urat acesteia felicitările binemeritate.

Altele, au fost mult mai expresive, unul dintre comentariile pe care fanii acesteia i l-au lăsat sunând așa: „Felicitări de 1 mil de ori! Fericire si sănătate maxima sa aveți! Te imbratisez tare tare tare!” sau „O binecuvântare minunată! Sarcină ușoară și multă sănătate!”. Chiar și așa, postarea a reușit să strângă toate inimioarele virtuale posibile pe internetul românesc, mulți dintre urmăritorii vedetei de televiziuni dorind să-și afișeze bucuria pentru sarcina acesteia. 

Vedeta este Talk-show host la emisiunea de la Realitatea Plus TV, iar contul ei de Instagram 4,818 de urmăritori. De asemenea, chiar și pagina de Instagram a televiziunii au fost alături de Ana Maria Păcuraru, transmițându-i toate gândurile bune prin intermediul unei postări cu dedicație, unde alte 41 de persoane au fost alături și i-au trimis toate felicitările vedetei. Contul de Instagram al televiziunii are peste 17.000 de urmăritori.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net