Este pe drum! Ana Maria Păcuraru este însărcinată!

26 ianuarie 2022

├Än urma unei post─âri pe pagina ei de Instagram, Ana Maria P─âcuraru a f─âcut anun╚Ťul privind viitorul ei copil ├«mbr─âcat─â ├«ntr-o rochie alb─â, cu m├óinile ├«n jurul p├óntecului.

image
Anamaria Păcuraru este însărcinată

Anun╚Ťul a luat pe nepreg─âtite fanii acesteia de pe Instagram, care nu s-au dat ├«n spate de la ur─ârile de bine ce au fost ├«ndreptate c─âtre familia acesteia. Bine├«n╚Ťeles, toate cele 790 de aprecieri a post─ârii sunt direct adresate familiei P─âcuraru ╚Öi viitorului lor copil.

Anun╚Ťul a fost f─âcut prin intermediul unei post─âri pe Instagram

Vedeta a transmis anun╚Ťul ├«mbr─âcat─â ├«ntr-o rochie de culoare alb─â, elegant─â, ├«n timp ce m├óinile acesteia se aflau ├«n jurul p├óntecului. Descrierea post─ârii de pe Instagram fiind ÔÇ×Breaking News: baby in the ovenÔÇŁ. 

Printre cele zecile de comentarii de felicit─âri pe care aceasta le-a primit de la fani, mai multe vedete ╚Öi-au rupt din timpul lor pentru a se bucura al─âturi de Ana Maria P─âcuraru de acest eveniment important. La postarea acesteia, chiar ╚Öi Adelina Pestri╚Ťu i-a l─âsat un comentariu acesteia, transmi╚Ť├óndu-i toate g├óndurile bune ╚Öi i-a urat acesteia felicit─ârile binemeritate.

Altele, au fost mult mai expresive, unul dintre comentariile pe care fanii acesteia i l-au l─âsat sun├ónd a╚Öa: ÔÇ×Felicit─âri de 1 mil de ori! Fericire si s─ân─âtate maxima sa ave╚Ťi! Te imbratisez tare tare tare!ÔÇŁ sau ÔÇ×O binecuv├óntare minunat─â! Sarcin─â u╚Öoar─â ╚Öi mult─â s─ân─âtate!ÔÇŁ. Chiar ╚Öi a╚Öa, postarea a reu╚Öit s─â str├óng─â toate inimioarele virtuale posibile pe internetul rom├ónesc, mul╚Ťi dintre urm─âritorii vedetei de televiziuni dorind s─â-╚Öi afi╚Öeze bucuria pentru sarcina acesteia. 

Vedeta este Talk-show host la emisiunea de la Realitatea Plus TV, iar contul ei de Instagram 4,818 de urm─âritori. De asemenea, chiar ╚Öi pagina de Instagram a televiziunii au fost al─âturi de Ana Maria P─âcuraru, transmi╚Ť├óndu-i toate g├óndurile bune prin intermediul unei post─âri cu dedica╚Ťie, unde alte 41 de persoane au fost al─âturi ╚Öi i-au trimis toate felicit─ârile vedetei. Contul de Instagram al televiziunii are peste 17.000 de urm─âritori.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg