„Ești o nenorocită, fără mine nu valorezi nimic”. Ce spune Marina Almășan despre coșmarul prin care a trecut alături de fostul iubit

Scandalul dintre Marina Almășan și Georgică Cornu a continuat și în instanță, unde jurnalista a câștigat, pe 3 septembrie, iar el nu are voie să se mai apropie de ea, întrucât există un ordin de restricție. Cu toate că omul de afaceri a dat detalii halucinante despre relația pe care cei doi au avut-o, și Marina Almășan a descris coșmarul prin care a trecut alături de acesta.

Marina Almășan a descris coșmarul cu fostul iubit / foto: arhiva Click!
Marina Almășan a descris coșmarul cu fostul iubit / foto: arhiva Click!

Georgică Cornu dezvăluit, la un moment dat, că de fiecare dată când îi cumpăra un buchet de flori Marinei Almășan, aceasta venea cu replica „mai bine îmi luai chiloți”. Scandalul dintre ei a fost cu reproșuri până și în instanță. De asemenea, până acum, omul de afaceri a dezvăluit mai multe detalii scandaloase din viața personală a fostei iubite, dar iată că, jurnalista a descris și ea coșmarul prin care a trecut cu fostul iubit.

Nu pot să spun că am avut în primul rând încredere în autorități și am mers pe mâna unui avocat care știam că este foarte bun și mergând pe mâna unui avocat bun am fost sigură că mă va îndruma spre calea cea bună. După aceea, nu știu dacă, din cauză că sunt o persoană publică, am constatat că s-au mișcat foarte repede autoritățile. Nu cred că este așa. (...)

„Te iubesc, nu pot fără tine și peste cinci minute ești o nenorocită»”

Noi, în general, românii, ne-am cam pierdut încrederea în orice și nu ne mai vine să mai facem nicio reclamație, pentru că spunem oricum nu se rezolvă nimic. Ba da, trebuie să credem că se rezolvă.

Eu de asta am acceptat să ies public, pentru că inițial spusesem că nu vreau să-i particip la această bălăcăreală. Până la urmă am spus «exemplul meu poate folosi altor oameni». Deci, până la urmă, dacă eu voi ieși șifonată, asta e, dar în schimb voi da curaj altor femei.

Am uitat să spun un lucru, pentru că se tot bate monedă în declarațiile că a vrut să se împace cu mine. Da, este o manifestare clară a abuzatorului despre care vorbesc psihologii și o explică. Trecerea asta labilă, de la o stare la alta. Deci «te iubesc, nu pot fără tine» și peste cinci minute «ești o nenorocită, fără mine nu valorezi nimic». După care urmează un buchet de trandafiri, după care iarăși un fir de jigniri”, a spus Marina Almășan, pentru antena3.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
banner Kamara
gabriela cristea facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net