Eva Kiss, dezvăluiri emoționante despre revederea cu fiul ei, după 20 de ani de despărțire: „A fost o întâlnire dificilă pentru amândoi”

Ultima actualizare:

A fost vocea Generației de Aur, o interpretă admirată și apreciată de o țară întreagă, dar de care astăzi puțini își mai amintesc. Eva Kiss a părăsit România în urmă cu 34 de ani, iar acum este în Danemarca, alături de familie. După 20 de ani, artista s-a revăzut cu fiul ei, Andrei. Cum a decurs întâlnirea?

Eva Kiss, dezvăluiri emoționante despre revederea cu fiul ei / foto: arhiva Click!
Eva Kiss, dezvăluiri emoționante despre revederea cu fiul ei / foto: arhiva Click!

Alături de Stela Enache, Marina Voica și Adrian Romcescu, Eva Kiss (71 de ani) a făcut parte din Generația de Aur. A părăsit România și a plecat în Danemarca în 1990, urmându-și soțul care emigrase cu 2 ani înainte. Artista a avut o apariție surpriză la Gala Premiile Gopo de anul acesta, care a avut loc la Teatrul Național I.L. Caragiale din București, unde a cântat melodia „Libertate”.

De asemenea, a revenit de puține ori în țara natală. Eva Kiss are trei copii, printre care și un fiu, Andrei, care locuiește în România și cu care a reușit să reia legătura după 20 de ani, după moartea tatălui acestuia. Primul soț i-a interzis să îl vadă.

Întâlnirea dintre cei doi a fost destul de dificilă, după cum a mărturisit chiar artista, într-un interviu recent. Vorbind despre cum se înțelege cu acesta, dar și cu cele două fiice stabilite în Danemarca, cântăreața a dezvăluit că îi place să creadă că ei simt cât de importanți sunt pentru ea:

Cum a fost revederea cu fiul ei

„Avem relații ca exact în orice familie obișnuită, cu problemele și realizările ei, uneori ne înțelegem mai bine sau mai puțin bine, dar îmi place să cred că toți trei copiii mei simt cât de mult înseamnă pentru mine, pentru familia noastră. Aș fi vrut să fac mult mai mult, dar atât am putut eu să fac.

Andrei este în România, are o familie frumoasă, iar Eva și Alexandra sunt în Danemarca. Eva are și ea o familie frumoasă, de asemenea și Alexandra”, a declarat Eva Kiss, pentru viva.ro.

Întrebată cum a fost revederea cu fiul ei după o perioadă de 20 de ani, artista a mărturisit că a fost o întâlnire cu multe reproșuri: „Bănuiesc că nu a fost ușor… A fost o întâlnire dificilă pentru amândoi, cu multe emoții, cu multe reproșuri din partea lui, venite din această situație particulară a noastră, cauzată de interdicția tatălui său de a ne lăsa să avem niște relații normale. Sigur că toate acestea au lăsat în urmă niște traume, dar am speranța că, atât cât vom trăi, vom încerca și vom reuși să le dăm uitării, să le vindecăm”, a mai spus Eva Kiss.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net