Fiica Iuliei Albu, frumusețe răpitoare la numai 13 ani! Cum s-a îmbrăcat Mikaela, de Ziua Națională a României

Iulia Albu are toate motivele să fie mândră de fiica ei. Mikaela a atras toate privirile la serbarea de 1 Decembrie. Micuța a purtat un costum popular românesc și, după cum a dezvăluit chiar mama ei, a fost foarte emoționată.

Astăzi este ziua în care vedetele noastre sărbătoresc românește. Fie că este vorba de ele sau se bucură de serbările copiilor, divele showbizului autohton nu au ratat ocazia de a împărtăși cu urmăritorii din mediul online ce fel de activități au de Ziua Națională a României. 

Iulia Albu, mândră tare de fiica Mikaela

Iulia Albu a profitat și ea de faptul că Mikaela a avut, astăzi, serbare, așa că i-a făcut o fotografie pe care a postat-o numaidecât pe contul său de Instagram. La numai 13 anișori, Mikaela este o adolescentă superbă și foarte cochetă. Are și cu cine semăna, ce-i drept!

Pentru serbarea de 1 Decembrie, Mikaela a îmbrăcat un costum popular românesc, însă detaliul care a atras atenția tuturor a fost, de fapt, machiajul acesteia: discret și potrivit pentru vârsta ei. 

Puțin fond de ten, blush, un ruj nude, un fard într-o nuanță de roz pudră, puțin negru și rimel și gata, look-ul a fost desprins din revistele de modă! Alături de fotografia cu fiica ei, Iulia Albu a postat și un mesaj.

„La mulți ani români! Vă prezint o încercare de a prinde un copil în agitație maximă, înainte de serbare. 🤪✨”, a scris Iulia, în dreptul imaginii cu Mikaela. Așa cum era de așteptat, internauții au reacționat pe măsură.

„Ce copil splendid / La mulți ani! E foarte simpatică / O frumusețe / Superbă / Mikaaaa, te pup”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor care o urmăresc pe Iulia Albu, pe rețeaua de socializare. 

Citește și - Iulia Albu, decolteu răvășitor la Stand-Up Revolution! Apariția ravisantă cu care a furat priviri

Cum o caracterizează Iulia Albu pe fiica ei

Acum ceva timp, în cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro, Iulia Albu a vorbit despre fiica ei, Mikaela. 

„Mikaela s-a transformat dintr-un copil în domnișoara-copil la fel de zvăpăiată şi de curioasă, mereu gata să încerce ceva nou şi cu o personalitate extrem de puternică. Credeți că știți ce urmează? Multiplicați THE IULIA ALBU EFFECT de 10 ori şi aveți răspunsul!”, a spus Iulia, pentru sursa citată. 

De asemenea, Iulia a vorbit și despre limitele pe care i le-a impus fiicei sale. Vedeta a declarat că este împotriva brandurilor atunci când vine vorba de ținutele pe care micuța trebuie să le poarte la școală și nici nu îi oferă prea mult acces Mikaelei la tehnologie. Mai mult, Iulia Albu nu tolerează minciuna, așa că a încercat să o învețe pe fiica sa să nu apeleze niciodată la așa ceva și nici să-și desconsidere colegii, prietenii sau alți oameni din jurul ei. 

Iulia Albu și Mikaela
Iulia Albu și Mikaela

„Sunt foarte strictă în ceea ce privește ținuta pe care Mikaela trebuie să o poarte la şcoală. Nu sunt de acord să se expună cu branduri, blinguri, hanorace oversized. Nu în acel mediu. În rest, poate purta orice dorește. Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri. Și nu aş spune că exagerez deloc.

Mikaela știe că minciuna nu este tolerată şi că niciodată nu trebuie să îi desconsideri pe cei din jurul tău, indiferent de statut social, înfățișare sau preocupări. Mikaela este, înainte de toate, extrem de caldă şi de politicoasă”, a mai completat Iulia Albu, pentru sursa citată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net