Florentina Opriș, cele mai importante sfaturi pentru trup, minte și suflet, în 2024! Cum își menține prezentatoarea TV un tonus de invidiat

#Exclusiv Click!

Florentina Opriș este într-o formă fizică de invidiat la cei 55 de ani ai săi! Prezentatoarea TV debordează de energie și este mereu o fire pozitivă și cu zâmbetul pe buze.

Și pentru că este un exemplu de urmat, vedeta și-a făcut un obicei din a scrie în agendă, în prima zi a anului, sfaturi pentru trup, minte și suflet, care pot fi de ajutor pentru femeile ce vor să se mențină mereu în formă și să aibă un tonus de invidiat.

Mulți se miră de unde am atât de multă energie și optimism, după 10 ani de emisiuni și 20 de ani de proiecte consecutive! De ce sunt astăzi ceea ce sunt?! Pentru că am râs din toată inima atunci când am avut motive. Pentru că după ce am plâns, mi-am șters lacrimile și am mers demnă mai departe. Pentru că oricât mi-a fost de zguduită încrederea în mine, într-un colț de suflet am păstrat mereu o rezervă. Pentru că știu să alint, să iubesc și să iert. Pentru că sper, cred și simt!”, ne dezvăluie Florentina Opriș.

Asta am scris în agendă în prima zi a anului, așa obișnuiesc să fac de ceva ani. Sfaturi pentru Trup, Minte și Suflet. Îngrijește-ți corpul cu mișcare și alimente nutritive. O plimbare de 30 de minute zilnic și includerea în dietă a alimentelor bogate în nutrienți, precum legume, fructe și proteine slabe. Cultivă momente de liniște și conectare interioară”, mai adaugă prezentatoare TV, care ne-a oferit câteva trucuri și sfaturi utile pentru curățarea minții, menținerea unui trup frumos și zvelt și a rutinei de somn și frumusețe.

Florentina Opriș recomandă încercarea de noi provocări intelectuale

Practicarea meditației sau găsirea unui loc liniștit pentru a reflecta asupra gândurilor și sentimentelor zilnic timp de 10 minute. Încearcă noi provocări intelectuale pentru creștere personală. Lectura unei cărți dintr-un domeniu complet nou sau învățarea unei abilități noi, precum programarea sau pictură. Dormi suficient pentru a te revitaliza.Stabilirea unei rutine de somn regulată, acordând cel puțin 7-8 ore de odihnă pe noapte. Găsește bucurie în simplu și recunoaște frumusețea vieții”, adaugă Florentina Opriș care ne îndeamnă și la citit.

Observarea apusului de soare, aprecierea unei cărți bune sau bucuria unei discuții cu cei dragi. Explorează creativitatea pentru a-ți hrăni gândurile. Participarea la un curs de pictură, scrierea unui jurnal creativ sau exprimarea gândurilor printr-un proiect artistic.Ia-ți pauze pentru a te conecta cu natura. O plimbare prin parc sau o excursie de weekend într-o zonă naturală pentru a respira aer proaspăt și a încărca bateriile. Construiește relații autentice și pline de iubire. Petrecerea timpului de calitate cu prietenii și familia, ascultând cu atenție și cultivând legături bazate pe încredere. Practică recunoștința pentru a-ți curăța mintea. În fiecare seară, notează cel puțin trei lucruri pentru care te simți recunoscător în acea zi”, încheie vedeta, care nu își arată deloc vârsta și este mereu o femeie invidiată și apreciată în același timp pentru calitățile sale fizice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net