Florin Piersic Jr. și Tudor Chirilă au iubit aceeași femeie. Cu ce vedetă din România au avut o relație pasională

Florin Piersic Jr. și Tudor Chirilă sunt doi dintre cei mai cunoscuți actori ai României, însă ce mulți nu știu este faptul că amândoi au fost o perioadă îndrăgostiți de aceeași femeie, care, într-un final, nu a rămas cu niciunul dintre ei. Cine este actrița care i-a cucerit pe cei doi?

Cine este actrița care i-a înnebunit pe Florin Piersic Jr. și Tudor Chirilă / foto: colaj Facebook
Cine este actrița care i-a înnebunit pe Florin Piersic Jr. și Tudor Chirilă / foto: colaj Facebook

Tudor Chirilă și Florin Piersic Jr. se numără printre vedetele care nu oferă prea multe detalii despre viața lor personală, astfel că puțini sunt cei care știu că cei doi mari cunoscuți actori ai României au iubit aceeași femeie. De fapt, la rândul ei, și ea este o iubită actriță.

Este vorba despre celabra Dorina Chiriac. Florin Piersic Junior a format un cuplu cu actrița timp de patru ani, din relația lor venind pe lume o fetiță pe nume Sonia. După ce au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații foarte bune, de dragul fiice lor.

Despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Florin Piersic Jr., Dorina Chiriac mărturisea la ceva timp după despărțire că avea fiecare nevoie de spațiu și de timp individual: „Ne înțelegem foarte bine de când nu mai trăim împreuna. Avem nevoie de spațiul și de timpul nostru individual. La un moment dat, oamenii se pot incomoda și, dacă nu iau masuri, se pot otrăvi, învenina și pot deveni foarte urâți. Nu-mi puteam permite acest lucru, pentru că exista Sonia.

Nu pot să zic că nu a mers ceva. Pur și simplu, oamenii evoluează și simt că am evoluat diferit. De la un moment dat, dacă nu te mai simți bine, mai ales atunci când exista un copil, mai bine te desparți”, spunea actrița.

Dorina Chiriac, artista care a reușit să îi cucerească pe cei doi actori

Dorina Chiriac i-a cucerit pe cei doi mari actori / foto: Facebook
Dorina Chiriac i-a cucerit pe cei doi mari actori / foto: Facebook

O poveste intensă de dragoste alături de actriță a trăit și Tudor Chirilă. Cei doi s-au cunoscut în vremea facultății și au fost împreună pentru o perioadă de șapte ani. Mai mult, se pare că datorită artistei a scris o melodie de mare succes:

„M-am certat cu iubita mea de-atunci – Dorina Chiriac – într-o seară, după care m-am aşezat la masă şi am scris, în 20 de minute, «Nu am chef azi». Prin ’96, oamenii o duceau foarte greu în România. Știu că există concepţia că oamenii trebuie să stea împreună pentru copiii lor; e o formă de ipocrizie pentru că relaţiile se deteriorează adesea, oamenii se înșală, îşi vorbesc urât, îşi subminează familia.

Dorina este un om extrem de inteligent. Dorina are un fel foarte interesant de a privi viața, un fel de a studia viața, ceea ce o face o mare actriță. Vocea ei de teatru este extrem de tânără, cu niște armonice foarte frumoase”, declara Tudor Chirilă, în urmă cu ceva timp, relatează cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net