Florin Salam, gest emoționant de Ziua Romilor. Ce a făcut pentru o bătrână care a venit lângă scena lui

Ultima actualizare:

Florin Salam (44 de ani) a fost protagonistul unui moment emoționant de Ziua Romilor! Artistul a fost filmat în timp ce s-a dat jos de pe scenă în timpul unui concert, a îngenuncheat în fața unei bătrâne și i-a cântat. Femeia a izbucnit în lacrimi.

Florin Salam, gest de milioane pentru o bătrână de Ziua Romilor / foto: colaj captură video TikTok
Florin Salam, gest de milioane pentru o bătrână de Ziua Romilor / foto: colaj captură video TikTok

În fiecare an, pe data de 8 aprilie, este sărbătorită Ziua Romilor. Ei bine, duminică, cu această ocazie, romii din Capitală au petrecut la un concert organizat special de ziua lor, iar cel care a făcut atmosferă și care nu putea să lipsească a fost chiar „regele manelelor”, Florin Salam. Pe lângă faptul că artistul le-a oferit celor din public un spectacol de zile mari, a creat și un moment special.

Florin Salam a făcut un gest neașteptat, care a emoționat pe toată lumea, chiar în timpul concertului. În timp ce cânta o piesă despre „mamă”, cântărețul a coborât de pe scenă, a îngenuncheat în fața unei bătrâne care se apropiase de el și i-a făcut o dedicație. Femeii nu i-a venit să creadă și a izbucnit în lacrimi. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Florin Salam i-a cântat unei bătrâne la un concert de Ziua Romilor

Cel mai probabil, bătrâna a ales să stea lângă el în timp ce a cântat melodia dedicată mamelor, amintindu-și de persoanele pe care le iubește și de familia ei. După ce întreg momentul a fost filmat, iar videoclipul a ajuns viral, internauții au privit cu admirație gestul cântărețului de manele. În plus, la final, i-a oferit și un „cadou”. El a scos din buzunarul de la piept al sacoului mai multe bancnote de 100 de lei pe care i le-a oferit bătrânei.

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele din țara noastră. Deși artistul a avut probleme cu legea în ultima perioadă, a ales să fie prezent la evenimentul organizat special de Ziua Romilor. Așa cum și-a obișnuit deja fanii, el a venit însoțit de toată trupa și a făcut un show de zile mari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net