Fosta iubită a lui Cristian Boureanu, Cristina Belciu, actriță într-un film românesc: „Urmează să filmez și în Italia”

#Exclusiv Click!

Cristina Belciu (25 de ani) a ajuns în centrul atenției în urmă cu mai bine de un an de zile după ce s-a afișat la brațul lui Cristian Boureanu. Cei doi s-au despărțit după o relație de cinci luni de iubire din cauza neînțelegerilor din cuplu. După această separare, cariera șatenei a intrat imediat într-o ascensiune totală. Contactată de Click!, Cristina ne-a mărturisit din ce proiect cinematografic a făcut parte.

„De mică am făcut parte dintr-o trupă de teatru. Ulterior am abandonat latura aceasta și am încercat să mă focusez pe școală. Însă, ulterior, după ani de zile am ales să fac un master în domeniul filmului, astfel că au apărut și aceste oportunități în cinematografie în Italia și în România.

Acum tocmai s-a lansat filmul <Dragoste fără cuvinte> în regia lui Octavian Iacob. Film care a fost selectat din fericire și la Cannes și sperăm să fie printre cele nominalizate. Filmul este despre dragostea dintre doi tineri, o fată cu deficiențe de auz și un băiat normal iar rolul meu în film este unul principal, iar în film eu practic sunt cea care găsește o soluție pentru acest tânăr care s-a îndrăgostit de fața aceasta cu deficiențe de auz și îi dă câteva sugestii”, a declarat Cristina Belciu pentru Click!

Pasiune dusă la nivel înalt

Șatena ne-a mai mărturisit că este în cărți să filmeze și pentru o producție cinematografică din străinătate:

„Partea de actorie este cea care m-a încântat întotdeauna și am lăsat-o pe plan secund până în prezent. Acum încerc să fac cât mai multe lucruri să îmi duc pasiunea cât mai departe.  Acum, însă, urmează să filmez și în Italia un film istoric și abia aștept să vedem rezultatele”.

Click! spune

Înainte de a avea o relație amoroasă cu Cristina Belciu, Cristian Boureanu s-a iubit timp de șapte ani cu Laura Dincă. Idila lor amoroasă a fost încercată de multe ori iar multe persoane la început nu credeau că relația lor o să dureze atâția ani. După separare Laura și Cristi au rămas prieteni, și uneori se mai și întâlnesc, chiar dacă acum nu mai locuiesc împreună.

image
image
image
image
image
image
mioara roman 2 jpeg
banner anca serea 2 png
banner anca turcasiu png
banner gabriela Lucutar png
teo trandafir jpg
banner petre mioara roman png
1 mioara roman jpg jpeg
banner mioara roman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net