Gabriela Marin, „cârcotașa” de la Prima TV, pasionată de kite surfing și drumețiile la munte. Ce relație are cu Huidu și Dezbrăcatu!

#Exclusiv Click!

Gabriela Marin (37 de ani) dă culoare “Cronicii Cârcotașilor” de la Prima TV. Ce surprize pregătește pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii, cum se înțelege cu faimoșii ei colegi și ce își dorește să facă cu ocazia sărbătorilor de Paște care se apropie cu repeziciune, Click! a aflat toate detaliile.

Iată că a debutat noul sezon al Cronicii Cârcotașilor de la Prima TV,  sezonul al doilea cu tine la pupitru alături de Șerban Huidu și Codruț aka Dezbră’. Ai ceva să îți reproșezi legat de sezonul trecut ?

Cred că lucrurile au mers foarte bine. Eu mă simt minunat alături de ei la pupitru, cu Șerban în dreapta mea la cârma emisiunii și cu Dezbră’ în stânga, pregătit oricând să insereze o poantă atunci când lucrurile devin prea serioase. Am fuzionat destul de bine și fiecare vine cu un “condiment” special care face “Cronica Cârcotașilor” să fie în continuare o rețetă de succes.

De când ești colega lor, îi simți diferiți în comportamentul față de tine ?

Da, mă stresează din ce în ce mai mult să nu întârzii și să fiu gata la platou cu 2 ore înainte, mai ales unul dintre ei.

Pentru noul sezon, v-ați declarat super eroi în lupta cu greșelile de la TV. Ne explicit, te rog?

Ne-am unit forțele pentru a eradica pentru totdeauna forța malefică a bâlbei și a exprimării greșite de la TV care pare că a pus stăpânire pe toate canalele TV din România, cât am fost în vacanță. Deja o facem cu succes, pentru că primele ediții au fost de senzație.

Îți mai aduci aminte de un sfat primit de la Șerban, de-a lungul colaborării voastre, sfat care te-a ajutat enorm în emisiune?

Cu siguranță. Au fost multe sfaturi, dar cred că cel mai bun a fost (îl voi cita ca pe un clasic): “Nu contează dacă greșești, important e cum te redresezi și cum întorci situația în favoarea ta”. A fost un sfat dat în sezonul în care carcotașii emiteau în regim live, în 2010, atunci când eu am intrat în echipă. S-a întâmplat ca emoțiile să își spună cuvântul și să greșesc de vreo două ori în intervențiile mele din emisiune, însă m-am repliat și am continuat, așa cum bine m-a sfătuit Șerban.

Știm că ești din ce în ce mai ocupată. Ce faci în puținul timp liber?

Sport, drumeții la munte (trekking), citesc (dar asta face parte și din fișa postului pentru că sunt naratoare la Voxa, o platformă online de audiobook-uri).

Ce planuri ai pentru mini-vacanța de 1 Mai și Paște ?

Voi pleca în Sicilia alături de soțul meu, unde vreau să încerc să fac Kite surfing. El deja practică acest sport, așa că mă bazez pe el să mă învețe. Vom vizita Amfiteatrul Antic din Taormina și poate reușim să facem o excursie și pe Vulcanul Etna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net