George Burcea a renunțat la barba lui Alexandru Ioan Cuza. Actorul e total schimbat. FOTO

George Burcea, cunoscutul actor românesc, și-a luat fanii prin surprindere cu o schimbare de zile mari. Fostul soț al Andreei Bălan și-a obișnuit urmăritorii ca mereu să-l vadă cu barbă, însă acum a venit momentul schimbării. 

George Burcea / foto: Social media
George Burcea / foto: Social media

În urmă cu câteva săptămâni, actorul a făcut un pas important în cariera care l-a consacrat. Fericit, George Burcea a anunțat în social media că a primit rolul domnitorului Alexandru Ioan Cuza, pe care-l va interpreta într-un film de lungmetraj. 

George Burcea a bifat o nouă schimbare de look 

În timp ce fosta soție se pregătește să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă, alături de tenismenul Victor Cornea, fostul soț se concentrează pe carieră, și nu numai. Lucrurile nu s-au așezat doar pe plan profesional în viața lui George Burcea, ci și pe plan personal, fiind implicat într-o relație cu Viviana Sposub. 

Recent, pe Instagramul său, în secțiunea InstaStories, George Burcea a postat o fotografie în care apare la salon, pentru a-și reîmprospăta tunsoarea și a renunța la barba crescută, așa cum cerea personajul pe care l-a interpretat. În dreptul imaginii, actorul a transmis și un mesaj:

„L-am lăsat pe Cuza și am revenit la mine”, a scris el. 

George Burcea a renunțat la barbă / foto: Instagram
George Burcea a renunțat la barbă / foto: Instagram

„Vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect”

Extrem de încântat de faptul că are onoare de a readuce în cinematografe un personaj de mare importanță pentru toți românii, George Burcea mărturisea că va face tot posibilul pentru a-și juca rolul ca la carte. 

Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț că mă veți vedea în curând pe marile ecrane portretizându-l pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne

Până acum, singurul român care l-a interpretat pe domnitor într-un film de lung metraj a fost Florin Piersic în anul 1979. După 45 de ani, șansa de a readuce în cinematografe un personaj atât de important pentru toți românii îmi revine și nu pot decât să mă bucur și să vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect", a scris George Burcea pe pagina sa de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net