Georgiana, soția lui Marian Godină, a născut! Polițistul, tată de fată, a ales un nume tradițional pentru minunea lui

Ultima actualizare:

Marian Godină a făcut marele anunț în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare, acolo unde a strâns o comunitate uriașă de fani care așteaptă cu sufletul la gură detalii despre viața celui mai amuzant polițist român.

Soția lui, Georgiana, des întâlnită pe contul său de Facebook, a născut o fetiță sănătoase, iar mândrul tătic s-a fotografiat alături de mezina familiei. Mai mult, Marian Godină a decis să dezvăluie și numele micuței și pare-se că soții au ales, în ciuda trendurilor din ziua de astăzi, un nume tradițional, de sfânt: Maria.

Ți-am mai pregătit și: Polițistul Marian Godină, ironii la adresa lui Mircea Badea! Gluma a devenit virală

„Fetița noastră, Maria”, a scris Marian Godină, în dreptul unei imagini surprinse în maternitate, în care își ține copilul în brațe. Fericitul tătic are un zâmbet larg, semn că a așteptat această zi cu nerăbdare, iar acum se poate considera, cu adevărat, un bărbat împlinit.

Lucian Mândruță și Traian Berbeceanu, mesaje înduioșătoare pentru Marian Godină

În doar o oră, postarea a strâns aproape 50.000 de like-uri și sute de comentarii din partea internauților care îl urmăresc pe Marian Godină. Și persoanele publice din România au decis să îi transmită un gând bun, în această zi cu totul specială pentru el. Printre acestea se numără Lucian Mîndruță, Traian Berbeceanu, care este și nașul său și al Georgianei de cununie, Raul Gheba, Vitalie Cojocari și Ana Birchall.

S-ar putea să ți se pară interesant: Nevasta lui Marian Godină, cu alpaca Pablo în autobuz

„Să crească mare, să fie sănătoasă, să vă aducă numai bucurii”, „Să fie sănătoasă și fericită! Recuperare ușoară! De acum intri în clubul taților de fete, Marian”, „Să fiți sănătoși și bucuroși cu toții, distracția abia acum începe! Scumpa de ea, e așa micuță că zici că-n mâinile tale e o shaorma”, „De acum îți dai extemporalul la pus scutece. Să vă trăiască, Marian, și să vă bucurați de ea”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Godină, în ultima oră.

Marian Godină anunța de la începutul anului că va deveni tată de fată

„Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el”, a scris el pe Facebook, la momentul respectiv. Apoi, polițistul a transmis că speră ca fiica lui să semene cu Georgiana, aleasa inimii sale și nu cu el. Rămâne de văzut, însă, cum va arăta micuța, căci proaspătul tătic nu a publicat o imagine în care să îi apară și chipul.

Tot despre el mai avem și: Marian Godină a făcut public salariul pe care îl primește de la Poliția Română: "Nu l-am luat stând acasă"

Marian Godină este polițist din anul 2006, dar face furori pe internet datorită umorului inconfundabil. Este împreună cu Georgiana, o brunetă superbă cu șapte ani mai tânără decât el. Are jumătate de milion de fani pe rețelele de socializare și este un mare iubitor al animalelor de companie, având inclusiv două lame alpaca: Pablo și Pedro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net