Gheorghe Turda, cu mașina de 50.000 de euro în parcare, dar cu abonament la STB. Care este motivul?

Ultima actualizare:

Gheorghe Turda deține o mașină ce depășește 50.000 de euro, dar alege să meargă cu transportul în comun. Totuși, care este motivul pentru alegerea sa?

O mașină ce depășește 50.000 de euro reprezintă un vis frumos pentru mulți. Dacă ar avea un asemenea automobil, l-ar folosi pentru fiecare plimbare. Totuși, se pare că Gheorghe Turda nu vede la fel lucrurile. 

De ce alege Gheorghe Turda să meargă cu troleibuzul?

Artistul a menționat că păstrează mașina pentru concertele din țară, iar în București, acesta alege să folosească transportul în comun. Motivul? Este mult mai comod, gratuit și, cel mai important, poate menține legătura cu fanii săi.

S-ar putea să te intereseze și: EXCLUSIV Anamaria Prodan, replică ironică pentru Gheorghe Turda. Are legătură cu averea Ionelei Prodan

Cel mai probabil, cei care obișnuiesc să circule cu troleibuzul 66 sau tramvaiul 21 l-au întâlnit pe marele artist care, în timpul călătoriei, îi place să mențină legătura cu fanii săi sau chiar să acorde autografe. 

Chiar dacă pentru mulți plimbarea cu mașina este un mod de relaxare, Gheorghe Turda alege să se plimbe cu transportul în comun și, astfel, reușește să-și încarce bateriile în fiecare zi. 

Urmărește și: Gheorghe Turda, adevărul despre averea de milioane de euro a Ionelei Prodan: «Nu ai cum să faci atâția bani din muzică»

„Da, merg des cu SATB-ul, mă recunoaște lumea în troleibuzul 66 și în tramvaiul 21, îmi cer oamenii autografe. Sunt un om normal, nu-s cu nasul pe sus, îmi place să călătoresc prin mulțime.”, a declarat Gheorghe Turda, potrivit ego.ro.

Gheorghe Turda, pensie de 9.000 de lei pe lună

Artistul are 74 de ani, dar continuă să conducă. Deoarece apreciază foarte mult siguranța, și-a ales o mașină de ultimă generație, pe care a dat peste 50.000 de euro. Artistul a declarat că apelează la mașina personală doar atunci când trebuie să se deplaseze în țară. La drum lung, acesta conduce singur, iar în cazul unei petreci, alege să aleagă un șofer.

Gheorghe Turda are o pensie frumoasă. Aproximativ 9.000 de lei lunar, asta după ce a dat în judecată Ministerul Afacerilor Interne, iar pensia sa s-a mărit cu 50%. Pe lângă cei 9.000 de lei primiți lunar, acesta are și alte surse de venit, unde poate ajunge și la 2.500 de euro lunar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net