Gigi Becali recunoaște că a căzut în păcat. Patima de care a scăpat cu ajutorul rugăciunii și smereniei: „Gândurile sunt de la necurați”

Gigi Becali a căzut pradă păcatului și nu s-a sfiit să recunoască acest aspect al vieții sale. Nu s-a întâmplat doar o dată ca latifundiarul din Pipera să experimenteze pe propria piele lăcomia, ispita care l-a tras în păcat, dar din ghearele căreia a reușit să scape doar cu rugăciune și căință. 

Cum s-a vindecat Gigi Becali de lăcomie pentru bani / foto: Arhiva Click!
Cum s-a vindecat Gigi Becali de lăcomie pentru bani / foto: Arhiva Click!

Patronul FCSB militează pentru o viață cât mai curată și lipsită de păcat, dar știe că orice om cade pradă ispitelor. Gigi Becali cunoaște sentimentul de lăcomie de bani, pe care ulterior l-a transformat în lăcomie de iubire pentru Iisus Hristos. 

Gigi Becali: „De ispite nu ne putem feri niciodată”

Viața latifundiarului din Pipera a fost plină de suișuri și coborâșuri, dar doar așa a cunoscut credința adevărată și puterea lui Dumnezeu de a-l aduce pe calea cea bună. Recunoaște că a iubit banii prea mult, dar acest păcat l-a transformat într-o virtute. 

„Cel mai mare păcat al meu a fost lăcomia. Apoi lăcomia mea am transformat-o în lăcomie de Hristos. Și nu sunt lacomi de bani acum, sunt lacom de Hristos. De ispite nu ne putem feri niciodată. Pentru că nu putem decât cu puterea lui Dumnezeu. De exemplu îți vine un gând să faci ceva, ăla e păcat. Îți vine în gând să faci desfrâu. Ăla e păcat. Gândurile sunt de la necurați, ei îți bagă în cap”, a spus Becali.

„Depresie vine din gândurile necuraților” 

Patronul FCSB are o explicație și o soluție și pentru persoanele care suferă de depresie, una dintre cele mai mari afecțiuni medicale la nivel mondial. Deși nu s-a confruntat cu ea, Becali consideră că această stare vine din partea Necuratului. Astfel, cea mai bună modalitatea de a te vindeca rămâne tot Dumnezeu. 

„Dar dacă tu faci rugăciune și spui să ia gândul ăsta de la tine, ai putere duhovnicească, atunci îi ceri lui Dumnezeu să plece. Vine și te apără El, că nu poți singur. Orice primejdie, chin, suferință, trebuie să mulțumești lui Dumnezeu că ți le-a dat, că toate sunt de la el. Toate sunt spre folosința ta. Dumnezeu nu dă nimic fără folos. Depresia aia unde medici nu găsesc nimic, aia e depresie care vine din gândurile necuraților, gânduri, gânduri și nu mai poți să dormi. Și iei droguri din alea de somnifere să dormi și capul să nu mai gândească”, a spus Gigi Becali în emisiunea TeoShow.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net