Imagini rare cu fiica lui Nick de la N&D. Cum arată adolescenta și ce a spus despre tatăl ei celebru: „Normal că sunt pretențioasă”

Ultima actualizare:

Imagini rare cu fiica lui Nick de la N&D. Cum arată adolescenta și ce a spus despre tatăl ei celebru? Este uimitor ce relație apropiată au cei doi!

magini rare cu fiica lui Nick de la N&D
magini rare cu fiica lui Nick de la N&D

Imagini rare cu fiica lui Nick de la N&D

Nick (Nicolae Marin) se poate mândri cu fiica sa Andreea Marin care pare că devine o mică vedetă, deși de abia are 16 ani. Fiica sa îi calcă ușor, ușor pe urme tatălui său celebru. Adolescenta și-a creat o adevărată comunitate pe TikTok, acolo unde însumează mai bine de 123 de mii de urmăritori și zeci de mii de vizualizări la clipurile sale. Ei bine, tânăra nu ezită de câte ori are ocazia să își implice și tatîl celebru în postările sale, semn că cei doi au o relație foarte apropiată.

Andreea Marin, mică vedetă pe TikTok
Andreea Marin, mică vedetă pe TikTok

Recent, Andreea a postat un clip pe TikTok în care ne dă de înțeles că este o fată cu pretenții atunci când vine vorba de relații și că acest lucru i s-ar datora tatălui său, Nick. În clip fata spune că celebrele versuri din piesa „Vino la mine” de la N&D au fost scrise de tatăl său pentru mama sa Cătălina, împreună cu care trăiește o frumoasă căsnicie de 28 de ani. Se pare, așadar că standardele fetei au fost setate foarte sus atunci când vorbim de un potențial iubit, având în vedere modelul frumos de căsnicie pe care l-a primit din familie.

Clipul a reușit să strângă în scurt timp peste 400 de mii de vizualizări și de comentarii de la urmăritorii Andreei, dar și de la fanii tatălui său.

Nick are de furcă cu fata sa

Recent Nick a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! că a început să aibă puțin de furcă cu mica sa vedetă. Se pare că fata a fost luată în vizor de profesori pe motiv că este foarte dezvoltată pentru vârsta sa. Din postări vedem că Andreea, este un real talent atunci când vine vorba de makeup și nu ar fi de mirare să facă o carieră din asta. Mai mult decât atât, fata nu se ferește nici de showbiz, iar Nick a mărturisit că deja a luat lecții de canto.

Eu nu am probleme mari cu fiică-mea. Dar, ea e cea mai dezvoltată din clasă! M-au chemat la școală, că are o boală cu unghiile. Mergea cu unghiile lungi, făcute.

Mi s-a atras atenția, la o ședință cu părinții, că Andreea vine cu unghiile vopsite, lungi, ca de vrăjitoare, la școală. Și am luat măsuri, ce era să fac?! I-am tăiat fetei unghiile!”, ne-a mărturisit solistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net