În ce hal vorbește Brigitte despre Ilie Năstase, la 5 ani de la divorț! „Ilie era foarte curvar”

#Exclusiv Click!

Brigitte Pastramă (45 de ani) și Ilie Năstase (76 de ani) s-au iubit timp de opt ani dintre care cinci ani au fost căsătoriți. Mariajul lor s-a terminat în 2018, însă bruneta a declarat pentru Click! că și acum, la aproape cinci ani distanță de la separarea lor, trăiește cu un mare regret.

Brigitte Patramă este mai fericită și mai liniștită ca niciodată de când, în 2019, s-a căsătorit cu actualul soț, afaceristul, Florin Pastramă (45 de ani). Chiar dacă și mariajul lor a fost presărat cu multe certuri, vedeta TV spune că este mai împăcată ca niciodată cu viața pe care o duce acum.

Însă, înainte de a fi fericită în brațele actualului partener, Brigitte a fost căsătorită timp de cinci ani cu Ilie Năstase, de care a divorțat, după ce scandalurile în familia lor erau aproape la ordinea zilei. Principalul motiv ar fi fost faptul că fostul tenismen era atras de femei frumoase și tinere cu care petrecea mult timp. Lucru care se pare că a reușit să o tulbure mental, în acea perioadă, pe Brigitte și să își neglijeze fiul, care căzuseră pradă substanțelor interzise.

Contactată de Click!, soția lui Florin Pastramă ne-a dezvăluit că cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în timpul mariajul cu fostul soț, Ilie Năstase, este faptul că l-a păzit pe fostul tenismen de femei în toată perioada în care au fost căsătoriți, în loc să aibă grijă de educația fiul său, Robi (21 de ani).

„Îl păzeam pe Ilie de femei în loc să-mi păzesc copilul”

„Acum am ajuns să nu mă mai interesează părerea altora și este mult mai bine. Vreau să mă rup de orice înseamnă judecata oamenilor din jurul meu și să am grijă de familia mea, de fiica mea, Sara, să aibă un viitor bun în viață, să fie înconjurată de oameni buni lângă ea, să nu o ia pe drumuri greșite, cum ar fi să consume alcool, droguri sau cine mai știe ce.

Am ales să renunț la România pentru Dubai, o țară unde femeile sunt respectate foarte mult, nu ca la noi. Regret acum ce am făcut în trecut cu fiul meu Robi că l-am neglijat pentru că după am avut mari probleme cu el. Când eram măritată cu Ilie eu plecam în alte țări și îl neglijam pe Robi, iar asta a fost cea mai mare greșeală din viața mea. Pot să zic că eu l-am păzit pe Ilie în loc să îmi păzesc copilul. De exemplu, atunci când eram măritată cu Ilie, țin minte că am plecat două săptămâni cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie pentru că Ilie era foarte curvar. Chiar dacă noi eram căsătoriți el mai umbla și cu alte femei”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Click!

Brigitte Pastramă, mărturisiri sincere

De asemenea, diva ne-a mai dezvăluit că acum a conștientizat că cea mai mare avere pe care Dumnezeu i-a lăsat-o sunt cei doi copii: Sara (16 ani) și Robi (21 de ani).

„Am realizat că singurul lucru care ne rămâne sunt copiii. Atunci când eram măritată cu Ilie eram o femeie frustrată pentru că eram înșelată. Îmi făceam foarte multe intervenții estetice pentru că eu eram în concurență cu alte femei. M-am operat de multe ori pentru că eram înșelată. Atunci când eram cu Ilie nu aveam liniștea pe care o am astăzi. Nu regret mariajul cu el pentru că nu eram cine eram astăzi, însă regret că nu i-am arătat lui Ilie calea cea dreaptă în viață”.

Click! spune

Brigitte Pastramă are doi copii: pe Robi și pe Sara, din mariajul cu Ovidiu Torj, un om de afaceri. Vedeta îi adoră ca pe lumina ochilor din cap și încearcă pentru ei să le ofere tot ce este mai bun pe această lume.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg
banner cristina cioran png