Înmormântarea regretatei Ileana Stana Ionescu se amână! Fiul actriței a plecat din nou în America: „Nu știu dacă...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vestea trecerii în neființă a marii actrițe Ileana Stana Ionescu a adus o mare tristețe în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o și apreciat-o. Din păcate, înmormântarea acesteia se amână, deoarece fiul său, care a revenit în America, urmează să se întoarcă din nou pentru a-și lua rămas bun.

Ileana Stana Ionescu. Foto: arhiva.
Ileana Stana Ionescu. Foto: arhiva.

Andrei Ionescu, soțul regretatei artiste, a declarat pentru Click!: „Nu știm când va avea loc înmormântarea. Îl aștept pe fiul nostru să vină din America din nou. A fost aici, a văzut-o vineri, dar sâmbătă el a plecat. Nu știu dacă Ileana l-a recunoscut, căci nu mai recunoștea pe nimeni, dar s-a uitat la el și a zâmbit, iar el a îmbrățișat-o. Eu m-am ocupat de acte, mâine, de la ora 10 la ora 14, cei care au iubit-o pot veni la capela cimitirului Bellu Catolic ca să-și ia adio de la ea”.

Ileana Stana Ionescu, o valoare a teatrului și cinematografiei românești

Ileana Stana Ionescu a fost una dintre cele mai apreciate actrițe ale teatrului și cinematografiei românești, lăsând în urmă o carieră impresionantă și multe amintiri dragi celor care au avut ocazia să o vadă pe scenă sau pe ecrane. Moartea ei a fost anunțată public de către Alexandra Velniciuc, care a postat pe rețelele sociale un mesaj emoționant: „Dumnezeu să o ierte și să îi odihnească sufletul! Și datorită ei am ales această profesie!”.

Andrei Ionescu a dezvăluit pentru Click! faptul că soția sa s-a stins în dimineața zilei de duminică. Starea de sănătate a Ilenei Stana Ionescu se deteriorase rapid în ultima perioadă, suferind mai multe comoții cerebrale care i-au grăbit sfârșitul. „Ileana mea a murit azi dimineață. Nu a fost deloc bine, în ultima vreme suferise niște comoții cerebrale. Nu și-a luat adio de la mine. Săraca, nici nu mă mai recunoștea” - a mărturisit cu durere soțul artistei.

Ultimele zile ale artistei

Cu inima îndurerată, Andrei Ionescu a povestit despre ultimele zile ale soției sale. Pe data de 1 iunie 2024, Ileana Stana Ionescu a fost internată de urgență în spital, după ce s-a simțit extrem de slăbită. „Ileana este internată în spital, de o săptămână. S-a simțit extrem de slăbită și am sunat la salvare să vină să vadă ce are. Așa că după un consult medical, cei de pe salvare ne-au spus și ne-au recomandat că cel mai bine este să meargă la spital, să se interneze, pentru a o întări puțin, după care marți o externează, o să iasă din spital și totul o să fie ok”.

Va fi înmormântată la cimitirul Bellu Catolic

În aceste momente dificile, tatăl își așteaptă fiul să revină din America pentru a putea organiza înmormântarea și a-și lua rămas bun de la marea actriță. Cei care doresc să-și aducă un ultim omagiu sunt invitați mâine, între orele 10 și 14, la capela cimitirului Bellu Catolic.

Ileana Stana Ionescu va rămâne în amintirea tuturor ca o valoare incontestabilă a artei teatrale și cinematografice românești, iar moștenirea sa artistică va dăinui peste ani. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
Banner Prodanca Roland Gavril
banner Silviu Biriș
Banner Kira Hagi
image
actualitate.net
image
actualitate.net