Ioana Dichiseanu, mesaj sfâșietor. Ce l-a rugat pe regretatul ei tată

Ioana Dichiseanu a transmis un mesaj sfâșietor. Fiica maestrului Dichiseanu nu poate trece încă peste moartea celebrui actor.

Ioana Dichiseanu, mesaj sfâșietor
Ioana Dichiseanu, mesaj sfâșietor

În urmă cu un an și jumătate, marele Ion Dichiseanu a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, după mai multe luni de spitalizare. Fiica îndăgitului actor continuă să aibă o legătură specială cu părintele ei, pe care nimeni nu o poate destrăma.

Miercuri, 7 decembrie, Ioana Dichiseanu a postat un mesaj înduioșător pe o rețea de socializare. Artista a publicat o fotografie cu un text emoționant. Ioana îi cere tatălui ei să-i ofere o îmbrățișare de care are mare nevoie în aceste zile.

„Tată, fugi puțin din cer și vino și dă-mi o îmbrățisare. Am mare nevoie de ea”, se arată în mesajul postat de Ioana Dichiseanu pe pagina de Facebook.

Ioana Dichiseanu încă nu poate trece peste moartea tatălui ei

Nu știm dacă Ioana Dichiseanu trece prin momente grele sau doar îi este dor de tatăl ei. Cei doi au avut o relație foarte specială, iar fiica marelui actor a menționat de multe ori cât de afectată este de dispariția celui care a însipirat-o atât de mult.

Maestrul Dichiseanu s-a stins din viață pe 20 mai 2022. Deși a trecut un an și jumătate de la acel episod tragic, Ioana continuă să-i simtă lipsa celui pe care l-a iubit până la capătul universului și înapoi.

Ziua de naștere a fost tristă fără actorul Ion Dichiseanu

Pe 22 octombrie, Ioana Dichiseanu a împlinit 35 de ani. Vedeta a ales să-și serbeze ziua de naștere în familie, alături de soțul ei, jurnalistul Adrian Artene, mama ei, Simona Florescu, și fiica ei, Anastasia.

Din păcate, momentul special a fost cuprins și de un mare regret. Ioana a vorbit cu Click! despre absența maestrului Dichiseanu.

„Este a doua anivesare pe care o am fără tata! Fiind obișnuită întotdeauna... Ai mei mă întrebau "Vrei să îți serbezi  ziua tu cu prietenii, vrei să îți facem ziua separat? Sau vrei să o serbăm împreună?". Adică pe 20 octombrie, când era ziua lui.

Și întotdeauna, adică în majoritatea cazurilor, alegeam să o serbăm împreună și atunci marea petrecere era pe 20 octombrie. Era o atmosferă de nedescris! De poveste!”, ne-a mărturisit Ioana Dichiseanu, la scurt timp după ziua ei.

Ioana Dichiseanu încă îl visează pe tatăl ei

În primăvara acestui an, fiica marelui actor ne dezvăluia că încă îl visează pe tatăl ei. Ioana e convinsă că unele din acele vise „au o însemnătate anume”.

„Îl visez frecvent și sunt anumite ipostaze în care îmi apare în vis și sunt conștientă că reprezintă un cumul de gânduri de peste zi. Altele, în schimb, au fost mult prea palpabile și sunt convinsă că au o însemnătate anume. Cert este că exista ceva "dincolo" și nimeni în această lume nu mă poate convinge că ar cunoaște adevărul. Eu cred doar în Dumnezeu și în tatăl meu”, a precizat Ioana Dichiseanu pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net