Ioana Ginghină nu mai ajunge anul acesta în fața altarului!

Ioana Ginghină nu va mai îmbrăca anul acesta rochia de mireasă, așa cum plănuise inițial. Ea și logodnicul Cristian Pitulice au decis, de comun acord, să amâne ceremonia pentru anul viitor. Nu este cazul să vă alarmați! Iubirea dintre ei este la fel de puternică ca oricând.

Ioana Ginghină este mai fericită ca oricând alături de Cristian Pitulice
Ioana Ginghină este mai fericită ca oricând alături de Cristian Pitulice

Ioana Ginghină și Cristian Pitulice sunt împreună din anul 2019, de la scurt timp după ce Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au pus capăt mariajului pe care l-au avut. Povestea dintre actriță și Cristian Pitulice a evoluat cu pași rapizi, iar anul acesta, Ioana ne anunța fericită că va îmbrăca din nou rochia de mireasă. 

Citește și: Ioana Ginghină, într-o rochie de Oscar. Actrița este reinventată și arată spectaculos 

Se pare, totuși, că îndrăgostiții au decis să amâne marele moment pentru anul viitor. „Cred că va fi în toamna cealaltă, pentru că am tot spus asta, noi o să ne căsătorim datorită faptului că ne și iubim, dar niște prieteni ne-au cerut de nași și ca să putem fi nași trebuie să ne căsătorim. (...) Prietenii noștri ne-au anunțat că se căsătoresc (...) și așteptă bebelușul și după aia o să fie nunta. Deci, undeva în septembrie probabil că o să fim nași și atunci, automat, o să facem și nunta”, a măturisit Ioana Ginghină, conform Spynews. 

Ioana Ginghină și Cristian Pitulice se vor căsători anul viitor
Ioana Ginghină și Cristian Pitulice se vor căsători anul viitor

Ioana Ginghină nu vrea o nuntă fastuoasă 

Ioana Ginghină nu visează la o nuntă fastuoasă, ci își dorește un eveniment restrâns, înconjurată de familie și prietenii cei mai dragi. 

Vezi și: Ce a descoperit Ioana Ginghină despre logodnicul ei 

La nuntă nu vor exista pregătiri pentru că va fi totul într-o zi, poate la un simplu grătar. Nu rochie, nu petrecere cu spațiu închiriat, nimic din toate astea. Dacă ne hotărâm, o facem și mâine, am avut două nunți, nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment.

Nunta restrânsă nu era gândită din cauza pandemiei, ci pentru că pur și simplu așa ne dorim, să fim doar cu cei foarte apropiați. Chiar aș vrea să fie o zi frumoasă și deloc complicată, fără mari responsabilități.”, povestea Ioana Ginghină. 

Cine este logodnicul Ioanei Ginghină

Cunoscuta actriță este acum foarte fericită alături de Cristi Pitulice, actualul partener de viață, care este originar din Alexandria. Cristi Pitulice este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din domeniul turismului, activând în domeniu de peste 13 ani.

Cristi este o persoană discretă și preferă să nu vorbească public despre schimbările din viața sa. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net