Ioana Tufaru, distrusă de durere la înmormântarea Ronei Hartner! A venit cu ochii în lacrimi: „M-a ajutat când mi-a fost greu”

Astăzi, de Ziua Națională a României, a fost înmormântarea marii actrițe Rona Hartner, care a lăsat în urma sa doar inimi îndurerate. S-a stins din viață din cauza cancerului, la vârsta de doar 50 de ani. Ioana Tufară, una dintre puținele persoane care i-au fost aproape artistei, este acum răpusă de durere de trecerea ei în neființă. 

Ioana Tufaru, afectată de moartea Rona Hartner / foto: Colaj Click!
Ioana Tufaru, afectată de moartea Rona Hartner / foto: Colaj Click!

Ioana Tufar a acordat recent un interviu presei în care a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre cea care i-a fost prietenă - Rona Hartner. Cele două s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 30 de ani, iar Rona a ajutat-o foarte mult pe Ioana Tufaru. 

Ioana Tufaru: „Am să rămân cu amintirea ei debordantă” 

Pe ultimul ei drum, Rona Hartner a fost condusă doar de familie, de Ioana Tufaru și Aurel Pădureanu, semn că restul vedetelor care au plâns în social media moartea ei nu au dorit să îi fie aproape în ultimele clipe. 

„Pe Rona o cunosc de 30 de ani cred, dacă nu mai bine. Ne-am înțeles foarte bine, când mie mi-a fost greu, Rona m-a ajutat. Ea i-a fost studentă în facultate mamei mele. Mama mea a fost profesoară la Facultatea de Teatru. Eu acum lucrez la o carte despre mama mea și mă bucur că Rona a apucat să îmi scrie și ea câteva gânduri. I-am cerut ieri acordul surorii sale să le public, așa mi se pare normal. (…)”, și-a amintit Ioana Tufaru, într-un interviu viva.ro

Rona înfrunta orice problemă cu zâmbetul pe buze 

Ioana Tufaru și-o va aminti mereu pe Rona Hartner drept o persoană dezinvoltă, cu un simț al umorului ieșit din comun și un zâmbet molipsitor. 

„Ce să zic, îmi pare foarte rău. Nu îmi vine să cred. Am să rămân cu energia ei debordantă pe care o avea. cu zâmbetul ei, cu frumusețea ei interioară. Mai ales, am învățat de la ea un lucru foarte important, oricât ai fi de bolnav și de jos, trebuie să înfrunți totul cu zâmbetul pe buze. Și mama mea a murit tot de cancer, dar ea nu era atât de deschisă. Rona știa ce se întâmplă, ea a căzut din senin, așa, mai ales că în octombrie a avut concert din câte știu. M-am rugat foarte mult pentru ea, mai ales că fetița ei are 15 ani, așa aveam și eu când a murit mama mea de cancer. (…) E greu, sunt lucruri triste care te dor.”, a mai declarat aceasta, potrivit sursei amintite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net