Irinel Columbeanu și Anna Lesko, poveste de iubire cu final zguduitor: „Așa s-a terminat relația noastră”

Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu și Anna Lesko au format unul dintre cele mai celebre cupluri din România. Relația lor a fost una controversată, mai ales din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi. De ce a ajuns povestea lor de dragoste după 8 ani de zile să se sfârșească. 

Irinel Columbeanu și Anna Lesko / foto: Arhiva Click!
Irinel Columbeanu și Anna Lesko / foto: Arhiva Click!

Fostul soț al Monică Gabor mărturisea în urmă cu ceva timp faptul că părinții lui nu au fost de acord cu relația pe care o avea cu Anna Lesko. De asemenea, fostul milionar de la Izvorani a dezvăluit și motivul real al despărțirii.

Anna Lesko, alungată de la Izvorani de tatăl lui Irinel Columbeanu 

Niciodată părinții lui Irinel Columbeanu nu au avut-o la suflet pe Anna Lesko, așa cum reiese din cele relatate de către fostul ei iubit. Mai mult decât atât, cei care i-au dat viață afaceristului au dorit cu ardoare ca el să încheie relația cu cântăreața basarabeanca. 

„Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreeat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus «Ieși din casa fiului meu, rusoaico!». Așa s-a terminat relația noastră”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Impact.

Anna Lesko: „Lângă Irinel am fost foarte fericită!”

Pe vremea când a început o relație cu Irinel Columbeanu, artista avea doar 17 ani. Deși exista o diferență de vârstă remarcabilă, fostul milionar de la Izvorani a ajutat-o să se maturizeze și să își croiască un drum în viață. 

Anna Lesko mărturisea în urmă cu mai mult timp faptul că în brațele fostului soț al Monicăi Gabor a fost cea mai fericită, iar faptul că s-au iubit a făcut ca relația să dureze mai bine de 8 ani. 

„Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea Anna Lesko despre fostul ei iubit.

image
image
image
image
image
image
microfon pixabay jpg
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net