Iulia Burcea: „Nu mă căsătoresc cu George Simion”/ Liderul AUR: „Nu este mireasa mea”

Ultima actualizare:

Surpriză mare în lumea politică: misterul care plana în jurul miresei lui George Simion este departe de a fi deconspirat. Dacă până acum s-ar fi crezut că politicianul este pe cale să își oficializeze povestea de iubire cu frumoasa Iulia Burcea, ei bine... nu! Cei doi au vorbit în exclusivitate pentru Click.ro. Aflați ce ne-au spus din rândurile de mai jos.

Săptămâna trecută, simpatizanții liderului AUR, George Simion, au rămas surprinși, căci politicianul, discret din fire, atunci când vine vorba despre viața sa personală, și-a deschis sufletul în fața comunității sale din mediul online. Mare le-a fost mirarea internauților când au aflat că Simion este pe care să se însoare, având în vedere că îl credeau burlac.

Poate ți se pare interesant: George Simion a vrut să încalce legea! Ce gest controversat a făcut? „Se teme ca dracul de tămâie”

În era tehnologiei, liderul AUR postează numeroase fotografii și filmări pe contul de Facebook, dar nici urmă de aleasa inimii sale! Totul s-a schimbat, însă, într-o zi, când o frumoasă blondă cu forme ravisante a hotărât să publice o imagine în care George Simion o ține de umeri. Momentul a coincis cu marele anunț făcut de controversatul om politic așa că, după cum era de așteptat, am fi crezut că ea este mireasa. Mare greșeală!

George Simion și Iulia Burcea, primele declarații despre nuntă. Nu ea e mireasa!

Tânăra, contactată de reporterii Click! a mărturisit că ea și liderul AUR nu au o legătură romantică și a negat cu vehemență faptul că ea este femeia alături de care ar urma să meargă la altar.

Ar trebui să știi și: Sediul liderului AUR, George Simion, a fost atacat. Poliția a intervenit de urgență

„Nu sunt iubita lui George Simion. Nu mă căsătoresc cu el”, ne-a spus Iulia Burcea, în exclusivitate.

Apoi, cum orice om are varianta lui de poveste, am decis să luăm legătura și cu George, ca nu cumva să ne scape ceva. Dacă am fi crezut că am rezolvat misterul și că am aflat un detaliu incitant despre cel mai discret om politic, am ajuns direct în punctul de plecare, căci și liderul AUR infirmă informația apărută în presa românească. Un lucru este cert: încă nu știm cu cine se va căsători George Simion!

„Nu este mireasa mea, s-a creat o confuzie”, a spus George Simion, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net