Jean de la Craiova a călcat strâmb în căsnicie! Cum a căzut în ispită: „Mă îndrăgostisem...”

Jean de la Craiova (53 de ani) este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele din România. De-a lungul carierei sale, a participat la numeroase proiecte de televiziune și a fost mereu în atenția publicului. Cu toate acestea, despre soția sa se cunosc puține detalii, deoarece ea a ales să nu apară în fața camerelor alături de el. Cert este însă că i-a călcat strâmb soției, care, culmea, a putut să îl ierte.

Jean de la Craiova i-a călcat strâmb soției! Cum a căzut în ispită
Jean de la Craiova i-a călcat strâmb soției! Cum a căzut în ispită

Jean de la Craiova i-a călcat strâmb soției! Cum a căzut în ispită

Jean a a spus despre soția sa că este foarte credincioasă și preferă să evite lumina reflectoarelor din acest motiv. Împreună, au doi copii: Sabrina și Alexandru. Paula Dumitrache, fostă balerină, l-a cunoscut pe artist în 1994, pe vremea când el practica scrima. Deși sunt împreună de 27 de ani, iată că în această perioadă, cei doi au avut și momente foarte grele. Unul dintre ele a fost chiar momentul în care artistul i-a călcat strâmb soției sale pe vremea când încă era tânăr și neliniștit. 

Cântărețul de manele a mărturisit că, între 1999 și 2001, a fost puternic atras de o altă persoană, ceea ce l-a făcut să ignore totul în jur. Jean de la Craiova a discutat și despre sprijinul pe care l-a primit de la soția sa, Paula Dumitrache, în acea perioadă dificilă din viața lui. Partenera sa de viață i-a fost alături și l-a ajutat să depășească această rătăcire.

„Da, a fost (n.r.: un moment în care a simțit că-și pierde familia, un moment critic în viața lui). Cam vreo 3 ani, în 1999, 2000, 2001… A fost o piedică în viața mea, pot să-i spun ispită. Eram tânăr, adolescent, prea curtat. Mă îndrăgostisem, nu mai vedeam nimic, nu îmi mai venea să cânt… Acolo a fost frâna mea și parcă m-a întărit, mi-a deschis ochii, dar eram dus de val, deci eu nu știam nimic. Simțisem în perioada aia ceva ce n-am simțit niciodată, ceva, nu știu, e un sentiment foarte frumos. Cred că omul pentru asta e făcut, pentru asta e creat, să simtă sentimentul ăla o dată în viață. E vorba de compatibilitate, de vârstă, la adolescență simți altfel, la maturitate simți altfel, după o anumită vârstă altfel. Atunci era punctul culminant al dragostei. 

Prin meseria, prin darul pe care mi l-a dat Dumnezeu de a cânta, cred că am rezolvat problema asta, dar mai greuț, însă am trecut peste ea. Dacă nu o aveam pe Paula și nu mă înțelegea sau o făcea altfel decât a făcut în momentele alea, eu eram distrus, nu știu ce mai eram. Categoric nu mai era cel de acum. Ea a tras de mine și a tras cu mine! M-am dezmeticit! Acolo a fost obstacolul vieții mele, cumpănă mare.” , a mărturisit artistul la „un PODCAST misto By Bursucu`'.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner pensiuni png
Steve Aoki Neversea (1) jpg
larisa udila jpg
banner Anamaria Ferentz png
Banner Simona Florescu
Banner Claudia Ghitulescu
rummer willis costum baie jpg
Banner Sanda Țăranu
image
actualitate.net
image
actualitate.net