Kassandra Rotariu, din nou pe masa de operație: „Plecăm în Franța la spital!”

#Exclusiv Click!

Kassandra Rotariu este o puștoaică de liceu, în vârstă de 18 ani, care are o viață desprinsă parcă din filme! Mama sa a abandonat-o de mică, din cauză că nu și-a dorit-o, a ajuns în grija bunicii sale care a încercat și ea să scape de dânsa arzând-o cu țigara și aruncând-o de la etaj. Ulterior, aceasta a avut zile de trăit și mult noroc pentru că a fost adoptată de o familie cu suflet mare care acum are mare grijă de ea.

Iosif și soția sa, Dana Rotariu, sunt două persoane cu suflet mare care au ales să aibă grijă de Kassandra. După cele întâmplate, starea de sănătate a Kassandrei s-a înrăutățit brusc. Astfel, până acum are la actitv în jur de 50 de operații. Contactat de Click!, marea stea a fotbalului Românesc, Iosif Rotariu ne-a mărturisit că la începutul săptămânii viitoare urmează să plece cu fiica sa în străinătate, la spital:

„Plecăm în Franța la un consult medical să vedem ce spun doctorii despre starea ei de sănătate. Are o proteză pusă la piciorul stâng și o jenează foarte tare, are dureri mari seara și nu mai poate sta așa. Are piciorul mai scurt, ea a crescut și situația s-a mai complicat.

Nu ia nimic de ameliorarea durerilor, efectiv stă așa. Când am fost ultima dată la control cu ea în Franța medicii mi-au zis că nu are nevoie să îi schimbe proteza că este foarte bine așa, dar uite că ea nu mai poate să stea, o doare foarte tare. Poate fi operată și în perioada următoare depinde cum decid medicii cât văd ei de gravă situația”.

„Nu ia nimic de ameliorarea durerilor, efectiv stă așa”

În această vară, Dana Rotariu, mama adoptivă a Kassandrei, ajungea și ea pe mâna medicilor. Femeia era operată de urgență, la un spital din Turcia, după ce doctorii i-au depistat două tumori la colon care au fost extirpate:

„Soția pleacă și ea duminică în Turcia, la spital, trebuie să facă a opta ședință de chimioterapie. În ultima perioadă este puțin mai bine dar are de la tratament stări de greață, amețeală plus că părul a început să îi cadă”.

Click! spune

Dana Rotariu este o femeie și o mama eroină. Aceasta își adoră copiii și luptă ca o leoaică pentru bine lor. Kassandra a trecut deja prin 50 de operații, iar Cristian suferă de la vârsta de trei anișori de diabet și este dependent de insulină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net