Kira Hagi, decizie neașteptată. De ce a renunțat la viața din America pentru a se întoarce în România: „Mi-am schimbat perspectiva”

Kira Hagi (28 de ani) a avut un mare vis, cel de a se stabili în America pentru a-și urma studiile. Totuși, fiica lui Gheorghe Hagi s-a răzgândit, după ce și-a schimbat total percepția despre traiul de la Hollywood. Acum, actrița are alte planuri de viitor.

Kira Hagi a revenit în România
Kira Hagi a revenit în România

Ce a determinat-o pe Kira Hagi să se întoarcă în România

Kira Hagi își dorea cu ardoare să își termine studiile peste ocean, însă și-a schimbat radical decizia, revenind în țară. Se pare că actrița a primit un rol în România și nu a putut refuza oferta.

„E adevărat că am plecat în State cu gândul de a rămâne definitiv, dar acolo mi-am schimbat perspectiva. M-am întors în țară pentru că am primit un rol în România și am ținut să onorez contractul.

Nu pot să spun că am renunțat la nimic. Pot spune că trăiesc visul meu. Da, visul Kirei Hagi, ca fiecare dintre noi. Fiecare are un țel, un drum”, a declarat fiica lui Gheorghe Hagi pentru Viva.

Chiar dacă nu a reușit să se stabilească în Statele Unite, tânăra nu are regrete și este mulțumită de faptul că a reușit să își continue cariera chiar și în România.

„Da, sunt împlinită, pentru că sunt un actor care muncește în fiecare zi”, a mai spus ea.

Are talent la teatru și pictură

Kira Hagi a jucat chiar și într-o piesă de teatru, despre care spune că i-a marcat cariera, fiind una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-a trăit.

„Martha și George, o piesă despre viața Prințesei Martha Bibescu și a Prințului George Valentin Bibescu, care a durat trei ani de zile. Am interpretat-o, la Teatrul Nottara, chiar și în perioada în care a fost pandemie. Am jucat cum s-a putut, atât cât s-a putut, cu jumătate de sală, dar am reușit să facem asta și în acea perioadă.

A fost o colaborare foarte frumoasă. Le mulțumesc în continuare celor de la Teatrul Nottara pentru că ne-au dat această oportunitate să punem în scenă o piesă despre o poveste inedită a unei personalități emblematice din perioada interbelică”, a completat tânăra.

Fiica sportivului mai are și alte pasiuni, respectiv pictura. Talentul său i-a adus un succes neașteptat, întrucât a avut expoziții în Italia, Franța, București, dar și Constanța.

„Mie mi se pare că pictura și actoria se îmbină. Mi se pare că proiectele pe care le-am avut și expozițiile pe care le-am avut s-au născut așa, natural, nu am forțat nimic”, a conchis Kira Hagi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
banner Dorel Vișan
DCY00440 jpg
banner Speak
image
actualitate.net
image
actualitate.net