Larisa Udilă și Alexandru Ogică s-au căsătorit în secret! Cum au arătat cei doi la cununia religioasă. FOTO

Larisa Udilă și Alexandru Ogică au luat pe toată lumea prin surprindere, întrucât s-au căsătorit în secret. Ieri, cei doi s-au cununat religios, iar la eveniment au fost prezenți doar cei dragi. Influencerița și soțul ei au strălucit de-a dreptul în ziua cea mare. 

Larisa Udilă s-a căsătorit în secret
Larisa Udilă s-a căsătorit în secret

„Am reușit să organizăm în doar 3 săptămâni”

Larisa Udilă și Alexandru Ogică au lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce au apărut îmbrăcați în mire și mireasă, întrucât nimeni nu știa că cei doi se căsătoresc. Ieri, pe 22 octombrie, influencerița și partenerul ei au făcut o ceremonie religioasă destul de discretă, iar astăzi vor face o petrecere alături de oamenii apropiați.

Cei doi au publicat și câteva imagini de la eveniment, iar Larisa Udilă a ținută să transmită un mesaj emoționant cu această ocazie.

„22 octombrie 2024 – o zi binecuvântată, plină de magie pentru noi. Ieri, am avut onoarea și bucuria de a ne jura iubirea eternă în fața lui Dumnezeu, moment la care am visat toată viața! A fost cea mai frumoasă zi, un vis devenit realitate, înconjurați de cei mai dragi oameni.

De la prima clipă în care m-am pregătit și când am pășit afară din biserică, lacrimile de bucurie nu s-au oprit. Am simțit o emoție profundă, o bucurie copleșitoare, iar inima mea era plină de recunoștință. Mi-am dorit din suflet să am alături fiecare persoană iubită, pentru că viața este atât de imprevizibilă și aceste momente prețioase sunt de neînlocuit.

Astăzi, continuăm povestea noastră de iubire cu o petrecere de suflet, pentru că, fiind miercuri și post, nu am putut sărbători cununia religioasă astăzi. Abia aștept să vă împărtășesc toată povestea noastră și cum, într-un vârtej de emoții și surprize, am reușit să organizăm în doar trei săptămâni! Un vis împlinit, născut din iubire”, a scris Larisa Udilă pe Instagram.

Cum au arătat cei doi la cununia religioasă

Influencerița și soțul ei au purtat ținute spectaculoase în ziua ceremoniei religioase. În timp ce ea a optat pentru o rochie de mireasă mulată, cu dantelă, care i-a pus perfect silueta în evidență, Alexandru Ogică a ales un costum elegant din două non-culori, respectiv alb și negru. Cei doi au întors toate privirile și s-au bucurat din plin de momentul unic din viața lor.

Larisa Udilă și Alexandru Ogică s-au cununat civil în vara anului 2021, atunci când bruneta era însărcinată. Cuplul a organizat o petrecere fastuoasă, ia atmosfera a fost întreținută de Karmen și formația Gipsy Casual, într-un cadru de poveste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner pensiuni png
Steve Aoki Neversea (1) jpg
banner Anamaria Ferentz png
Banner Simona Florescu
Banner Claudia Ghitulescu
rummer willis costum baie jpg
Banner Sanda Țăranu
banner irina fodor png
image
actualitate.net
image
actualitate.net