Laurette s-a apucat de muzică populară! Cum a petrecut Paștele în Maramureș? „Horinca ,vinul și gătitul mielului”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Laurette Attindehou a petrecut românește de Paște. Vedeta a mers în Maramureș împreună cu fiica ei, Serena Luce Maria, unde s-au simțit ca într-o poveste. Laurette se pregătește să se lanseze în muzica populară. 

Laurette Attindehou și-a pus vila din Tunari la vânzare și a declarat că intenționează să părăsească România cât de curând. 

Până atunci însă, vedeta a avut parte de un Paște de vis, pe care l-a petrecut, împreună cu fiica ei, Serena Luce Maria, tot pe pământ mioritic, mai precis în Maramureș

Laurette, sărbători de poveste în Maramureș!

Laurette Attindehou (40 de ani) a anunțat, recent, că va lansa și o piesă de muzică populară, împreună cu solista Dianna Rotaru. Așa că Laurette a mers la pensiunea managerului ei Rareș Bota din comuna Cernești ( Maramureș), unde a petrecut Paștele alături de noii colegi după tradițiile românești. 

„Am avut parte de o adevărată experiență culinară și de o oază de liniște, în Maramureș, la cabana managerului meu Rareș Bota, din Comuna Cernești. Am sărbătorit Paștele cu oameni faini, cu tradiții și obiceiuri nemaipomenite. Horinca, vinul și gătitul mielului au fost la înălțime! 
Am participat la slujba de Înviere, iar a doua zi am început un nou proiect muzical. Am filmat și mai multe videoclipuri la diferite piese, sfătuită de managerul meu. O să anunțăm când anume o să fie premiera. 

Am deja o piesă de muzică populară realizată împreună cu Dianna Rotaru, un duet, intitulată <<Floare de mălin>>”,  a declarat Laurette, pentru Click!

Laurette vinde vila din Tunari! „O dau cu 240.000 de euro!”

La 40 de ani, Laurette Attindehou intenționează să înceapă o viață nouă, departe de România. Vedeta și-a pus în vânzare, recent, vila cu patru dormitoare din Tunari.

„M-am hotărât să vând casa din Tunari. Prețul cerut este de 240 000 de euro. O pot vinde la pachet cu mașina, dar și separat. 

Cine dorește mă poate contacta pentru detalii direct pe Instagram”, a mai declarat Laurette, pentru Click!

Laurette Attindehou a achiziționat o vilă de lux în Tunari, în nordul Bucureștiului în anul 2019. Locuința este una cât se poate de spațioasă, dispune de patru dormitoare, trei băi, un living mare, o bucătărie imensă și o terasă pe care te poți relaxa în voie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net