Lavinia Pîrva, mesaj de dragoste pentru Ștefan Bănică, de ziua marelui artist! Și-a expus sentimentele fără reținere

 Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, frumoasa brunetă i-a făcut o urare de „La mulți ani!” soțului ei. Ce i-a scris Lavinia lui Ștefan, descoperiți din cadrul articolului. 

 Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. / foto: arhiva Click!
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. / foto: arhiva Click!

 Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. se iubesc de mai bine de un deceniu, iar destinele și le-au unit în anul 2017, în Bulgaria. După o perioadă de timp, cei doi au devenit părinții unui băiat pe nume Alexandru. 

Lavinia Pîrva, mesaj pentru soțul ei 

Lavinia Pîrva și-a celebrat soțul în urmă cu două zile, pe Ștefan Bănică Jr., care a împlinit vârsta de 57 de ani. Bruneta i-a transmis un mesaj emoționant și plin de dragoste pe rețelele de socializare, prin care i-a spus cât de mult îl iubește. 

„La mulți ani, dragul meu! Astăzi este ziua ta și vreau să îți spun cât de mult însemni pentru mine. Îți doresc o zi plină de zâmbete, momente frumoase și multă iubire. Fie ca toate visele tale să devină realitate și să ai parte de un an extraordinar. Te iubesc!”, a transmis Lavinia Pîrva. 

 „Dacă aș da timpul înapoi, la fel aș face”

De-a lungul timpului, Ștefan Bănică s-a făcut remarcat nu doar prin prisma talentului său, dar și a faptului că mereu a încercat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Recent, artistul declara faptul că intimitatea din sânul familiei nu ar trebui expusă. 

„Intimitatea mea vine tocmai din sânul familiei. Dacă și lucrul ăsta devine public, eu de unde mă mai încarc? Ăsta e și motivul pentru care pentru unii par secretos, pentru alții cu nasul pe sus că nu vorbesc. Nu mă mai deranjează. M-a deranjat la început pentru că simțeam că e un lucru neadevărat. Și poate că modul meu de a încerca să mă apăr părea distant. Dacă aș da timpul înapoi, la fel aș face, n-aș schimba nimic din lucrul ăsta”, a declarat Ștefan Bănică în podcastul „Magic Life” găzduit de Liana Stanciu. 

Artistul le-a vorbit copiilor săi și despre avantajele și dezavantajele celebrității. Mai concret, Ștefan Bănică empatizează cu situația prin care trec copiii săi. 

„Istoria se repetă și greutățile pe care le-au întâmpinat copiii mei și pe care eu nu le-am avut, și anume să fie vânați de paparazzi când erau mici, eu neavând treaba asta, și le-am explicat că asta e partea mai puțin plăcută, să fie luați în balon de colegi, se numește acum bullying. Le-am zis că asta trebuie să vă călească și vin la pachet cu meseriile părinților voștri, voi n-aveți nicio vină pentru lucrul ăsta, dar, în același timp, asta e situația. Prin ce ați trecut voi, făcând o paralelă între perioade, am trecut și eu, deci nu pot să fiu impresionat maxim de genul ăsta de suferință.”, a mai spus cântărețul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Theo Rose
banner monica anghel png
oana roman isabela colaj instagram jpg
nea marin varciu jpg
delia budeanu jpg
andreea raicu mama instagram jpg
cantareata preferata a lui ceausesuc jpg
delia budeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net