Luis Gabriel și soția sa, Haziran, au scăpat de un mare stres. Ce se întâmplă cu băiețelul lor, Joseph

Luis Gabriel, interpretul hitului „Toate Diamantele",  și soția sa, Haziran, au acasă un băiețel de toată frumusețea, pe micuțul Joseph Luis Tiago. Fiul manelistului are doi ani și este fericirea părinților săi, dar și extrem de activ în această perioadă de creștere.

Cei doi artiști își pun copilul pe primul plan și își fac mereu timp pentru el, fiind topiți după acesta. De asemenea, au grijă ca micuțului să nu îi lipsească nimic, așa că îi fac toate poftele, îl răsfață cu jucării și îl îmbracă ca din reviste, cu multe haine de firmă.

„Nu mai e nevoie de operație"

Cel mai mare motiv de bucurie îl au acum pentru că după mai multe alte investigații amănunțite au aflat că Joseph nu mai are nevoie de operație. Fiul interpretului de manele are o problemă la ochi și după ce a început să posteze poze cu el pe rețelele de socializare, Haziran primea tot felul de mesaje, cu presupuneri de diagnostic din partea criticilor, așa că a făcut un video pentru canalul ei de TikTok în care a explicat la momentul respectiv că băiatul lor suferă de  Ptoză Palpebrală. Aceasta este o afecțiune care se manifestă prin coborârea uni sau bilaterală a pleoapei superioară sau, în „traducere liberă", o poziție mai coborâtă decât normalul a uneia sau ambelor pleoape.

Operația pentru copiii care au acest diagnostic se poate face și este recomandată în jurul vârstei de 3 ani.

„Nu mai e nevoie de operație, suntem foarte fericiți pentru că am consultat mai mulți specialiști, iar unul anume, și cel mai de încredere și cel mai bun din țară, ne-a spus că nu este  nevoie de operație că își va reveni de la sine și e o mare bucurie pentru noi să auzim asta, pentru că ar fi fost un lucru destul de complicat să îl operăm atât de mic, deci s-a dovedit a nu fi pe atât de grav pe cât credeam noi și pe cât ni s-a spus...", a mărturisit soția lui Luis Gabriel, pe TikTok, iar numele doctorului pentru cei care au întrebat în mesaje și au fost interesați să îl afle este Dr. Adrian Stanciu.

„Doar noi știm cât am umblat și cât de mult ne-am consumat din acest motiv"

Haziran și Luis Gabriel nu au bonă pentru băiețelul lor, considerând că cel mai bine este să își crească singur copilul. Tinerii părinți s-au consumat mult când au aflat că Joseph ar trebui operat atunci când va mai crește, pentru a putea rezolva problema cu pleoapa coborâtă. Din fericire, se pare că tot răul spre bine și au scăpat acum de aceste emoții.

„Am fost foarte implicați încă de la primele lui zile de viață. Și consider că nu merităm să fim puși la zid pe tema asta. Fiindcă doar noi știm cât am umblat și cât de mult ne-am consumat din acest motiv. Nu are rost să mai caracterizez oamenii care au lăsat comentarii răutăcioase și s-au amuzat pe seama lui.

Pentru că noi suntem niște oameni cu credință și frică de Dumnezeu. Și știm că doar El are grijă de toți și de toate. Sper că acum puteți dormi liniștiți că știți ce are băiețelul nostru la ochișor. Este ultima oară când mai expun detalii personale din viața noastră", a mai spus la un moment dat Haziran, în mediul online, deranjată fiind de întrebările cu privire la problema de sănătate a băiețelului ei și al artistului Luis Gabriel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Ce mesaj i-a transmis Fuego compozitorului Jolt Kerestely!
cub carmen trandafir png
copii adela popescu radu valcan jpg
yung miami nyfashionweek profimedia (1) jpg
matt leblanc profimedia jpg
Banner Mihai Traistariu
vedete in prima zi de școală (1) jpg
Banner Magdalena Chihaia
image
actualitate.net
image
actualitate.net