„Magdalena” - porecla pe care Cristi Borcea a primit-o în pușcărie. Motivul este unul ireal: „A avut un moment de slăbiciune”

Soțul Valentinei Pelinel a primit porecla „Magdalena” în perioada în care a fost închis. Acest lucru a fost făcut public de către unul dintre colegii săi de celulă, fostul politician Miron Mitrea. 

Cristi Borcea / foto: Arhiva Click!
Cristi Borcea / foto: Arhiva Click!

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D”, fostul ministru al Transporturilor în perioada 2000-2004, Miron Mitrea, a făcut o serie de dezvăluiri din perioada în care a stat în aceeași celulă cu Cristi Borcea. 

De ce a primit Cristi Borcea porecla „Magdalena”? 

Nu mai reprezintă pentru nimeni o noutate faptul că soțul Valentinei Pelinel acordă o mare importanță îngrijirii personale. Acest obicei nu s-a schimbat nici în perioada în care a fost închis, când a fost poreclit „Magdalena” din cauza faptului că se îngrijea foarte tare și, la un moment dat, se lăuda cu spa-ul din pușcărie. 

„Îi spuneam ‘Magdalena bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el. Se întreținea. A avut un moment de slăbiciune. S-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu spa-ul lui Magdalena. Spa-ul lui Borcea din închisoare.

Știind să manipulez oameni și instituții, respectând regulamentul, am vorbit și eu cu un băiat. Și i-am zis că vreau să fac duș în așa-zisul spa al lui Borcea. Era o cameră înaltă de cinci metri. Geamurile lipseau, era un boiler. Iar apa caldă curgea prin două țevi. Fiind frig afară, se făcea un abur, Doamne!, n-am rezistat mai mult de două minute. Dar Borcea e un tip gomos. A vrut să se laude în presă, nu a vrut să se știe că a trăit ca un pușcăriaș oarecare. Toată presa a scris de spa-ul lui Borcea. Hai să fim serioși.”, a declarat Miron Mitrea în emisiunea de la Kanal D.

Ce spune Cristi Borcea despre ritualul său de îngrijire 

În trecut, vedeta mărturisea faptul că devenise dependent de ritualurile de îngrijire a tenului. A recunoscut că este dependent de măști faciale. 

„Nu cred că există cineva care să nu-şi dorească să rămână veşnic tânăr. Cu toate acestea, nu e posibil, însă fac tot ce ţine de mine să îmi protejez sănătatea, starea de bine şi condiţia fizică. Îmi şi place să am grijă de mine, de cum mă prezint, de felul în care mă îmbrac. Mănânc atent, fac sport regulat, am un stil de viaţă pe cât posibil sănătos şi recunosc că sunt aproape dependent de ritualurile de îngrijire a tenului, mai ales de măştile pentru faţă. Nu am niciodată suficiente”, a declarat râzând Cristian Borcea, conform okmagazine.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sala de judecata jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
george michael profimedia jpg
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
Banner Vlad Miriță
image
actualitate.net
image
actualitate.net