Matilda Pascal Cojocărița spune cum a scăpat de soțul care o bătea de două ori pe an

Este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate interpete de muzică populară de la noi, așadar povestea de viață relatată de Matilda Pascal Cojocărița atinge inimile multor români. Atista a vorbit cu cărțile pe masă despre cele două mariaje din viața sa: cel cu primul soț, Ioan Cojocărița, cel care i-a oferit și un fiu, Alin, și căsnicia cu Ștefan Cigu.

Matilda Pascal Cojocărița și Ioan Cojocărița, primul ei soț / foto: arhiva personală
Matilda Pascal Cojocărița și Ioan Cojocărița, primul ei soț / foto: arhiva personală

Artista a făcut toate aceste mărturisiri pentru emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. A spus că după mariajul eșuat cu tatăl copilului ei și-a găsit alinare și siguranță alături de violonistul și dirijorul Ștefan Cigu, cel pentru care a divorțat și cu care este împreună de aproape 30 de ani. Deși acum se bucură de liniște și fericire, primul mariaj al artistei nu a fost deloc ușor.

La doar 21 de ani, Matilda Pascal Cojocărița s-a căsătorit cu Jan, primul ei soț. Deși au devenit părinții unui băiat, căsnicia lor nu a fost una pașnică, dimpotrivă. Interpreta de muzică populară a răspuns sincer întrebărilor primite și a vorbit despre bătăile crunte pe care acesta i le aplica.

Matilda Pascal Cojocărița: „Fostul soț mă bătea cam de două ori pe an”

„Îi port respectul, acolo unde este, căci a decedat acum un an și un pic, pentru că mi-a dăruit cel mai frumos cadou din lume, acest copil, Alin, care îmi este suflet, îmi este grai, îmi este trup, îmi este totul. E un copil foarte bun. La 21 de ani și jumătate, când m-am căsătorit cu el, a fost foarte frumos, a fost o tinerețe frumoasă, un cuplu frumos, admirabil, admirat de lume”, a dezvăluit interpreta de muzică populară, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

„Era un om interior, nu se exterioriza, nu mi-a zis niciodată de ce te duci, nu mi-a zis niciodată unde te duci, nu a ținut cont cu cine mă duc, în turnee, în spectacole. Probabil că era un om interiorizat, suferea în interior și, uneori, se exterioriza prin a lovi. O făcea, cel puțin o dată, de două ori pe an, dar o făcea urât. Nu aș fi meritat lucrul acesta, pentru că eram omul corect, a fost primul bărbat din viața mea și nu cred că aș fi meritat lucrul ăsta”, a mai spus artista, pentru aceeași sursă.

Mailda Pascal Cojocărița: „Mie și lui Ștefan ni s-au adus acuze că am fi împreună și atunci când nu eram”

Matilda și Ștefan Cigu sunt împreună de 30 de ani / foto: arhiva personală
Matilda și Ștefan Cigu sunt împreună de 30 de ani / foto: arhiva personală

Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu s-au căsătorit în urmă cu aproape 30 de ani. Ambii au fost părtașii unor relații eșuate, însă și-au găsit alinarea unul în brațele celuilalt. Dar artista a precizat că, înainte de a fi împreună, cei doi aveau doar o relație de prietenie și de colegialitate. Cu toate acestea zvonurile apărute la vremea aceea cum că ar fi împreună i-au determinat pe cei doi să demonstreze contrariul.

În ciuda acestui lucru, se pare că sentimentele celor doi au fost atât de puternice, încât în cele din urmă interpreta de muzică populară a luat decizia de a divorța de primul soț, pentru a începe un nou capitol în dragoste alături de Ștefan Cigu.

„Nu a fost o fugă. Am mers încet. M-a dus trenul la Bistrița. L-am cunoscut pe Fane și familia lui cu mult înainte. Am colaborat la foarte mult în spectacole, îi cunoșteam foarte bine năravurile. Aveam o relație de colaborare și de colegialitate foarte frumoasă. Am mers în concedii împreună, cu familia, deci, a fost o relație de familie, dacă pot spune așa. Am mers în turnee și în America”, a dezvăluit Matilda Pascal-Cojocărița.

Artista de muzică populară a povestit în emisiune cum s-a întâmplat totul, cu lux de amănunte: „Relația mea cu soțul meu mergea, nu scârțâia foarte tare mai rău decât scârția înainte. La ei am văzut o familie închegată, foarte frumoasă, deci fără probleme, nu i-am văzut scârțâielile despre care se vorbește. Între timp, s-a întâmplat povestea că... ni s-au adus acuze că noi am fi împreună. Azi așa, mâine așa, poimâine așa, până într-o zi când am demonstrat că nu este așa. Și soția dânsului a părăsit familia pentru America. A divorțat și a plecat în America, ea mai mergând de câteva ori înainte în America și probabil a gândit că acolo o să-i fie mai bine”.

În cele din urmă s-a împăcat și cu fostul soț

Matilda are un băiat, Alin (în dreapta), din mariajul cu Ionuț Cojocărița / foto: arhiva personală
Matilda are un băiat, Alin (în dreapta), din mariajul cu Ionuț Cojocărița / foto: arhiva personală

„Eu, între timp, pot să spun că am divorțat pentru Fane, cunoscându-i caracterul, cunoscându-i familia, știind că este un om bun, un om blând, un om care îmi trebuia și cu care mă simțeam protejată. Și s-a întâmplat. L-am ajutat foarte mult în ceea ce privește perioada asta de timp cât i-a fost plecată soția, el singur și așa mai departe. I-am fost un punct de sprijin, dacă pot să spun așa, și s-a închegat această relație. Ne-am atras unul pe altul”, a completat ea.

Totul e bine când se termină cu bine, este de părere Matilda Pascal-Cojocărița. Aceasta a dezvăluit că până la urmă, deși a avut atât de mult de suferit de pe urma fostului soț, au ajuns la sentimente mai bune. „În primul rând eu m-am îndrăgostit de el, de talentul lui, de stilul lui de a cânta. Este un profesionist extraordinar, este un violonist extraordinar, este un dirijor și un orchestrator de excepție. Ce să spun, așa a fost viața! Și cel mai important lucru este că fostul meu soț a recunoscut că noi trebuia să fim împreună de la început. Și am rămas prieteni și ne-am vizitat până ce a plecat în lumea cealaltă”, a mai spus Matilda Pascal Cojocărița, potrivit sursei amintite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net