Mimi a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii! Un aliment banal a provocat totul

Ultima actualizare:

Mimi este un nume cunoscut celor care urmăresc vlogg-uri pe Youtube. Tânără este foarte apreciată în mediul online, iar clipurile sale sunt urmărite de mii de persoane. Zilele trecute, Mimi a trecut printr-o situație delicată din cauza unor probleme de sănătate. 

Mimi a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate
Mimi a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate

Mimi a ajuns de urgență la spital din cauza unor dureri crunte de stomac. După consult, medicii au decis să îi administreze perfuzii și astfel vedeta a fost nevoită să petreacă mai mult de cinci ore pe patul de spital. Mimi a vorbit despre situația complicată prin care a trecut pe constul personal de Instagram, acolo unde le-a mulțumit fanilor pentru mesajele de încurajare pe care le-a primit din partea lor.

În dreptul mesajului, Mimi a distribuit o fotografie de pe patul de spital, în care s epaote observa și branula. Se pare că în prezent Mimi se simte mai bine, iar totul este sub control. Alimentul care i-ar fi cauzat durerea stomacală ar fi fost un somon bio, conform propriilor declarații. Cu siguranță, Mimi va sta o perioadă bună de timp departe de acest produs și va avea mai multă grijă la ce consumă, chiar și atunci când nu are prea mult timp. 

image

Citește și: Mimi, părăsită de milionarul Sebastian Dobrincu

Mimi a suferit enorm în urma despărțitii de Sebastian Dobrincu 

Mimi a vorbit recent despre cel mai dureos episod din viața sa, despărțirea de fostul său iubit, afaceristul Sebastian Dobrincu. Vedeta susține că ea a suferit nespus după separare, în timp ce Sebastian nu a așteptat prea mult și s-a afișat la brațul celei care îi este în prezent iubită, nimeni alta decât artista Ioana Ignat. 

Vezi și: Scandal între Mimi și Sebastian Dobrincu 

Sebastian Dobrincu are doar 22 de ani și o avere impresionantă. El este unul dintre investitorii de la emisiunea Imperiul Leilor. În ciuda vârstei fragede, Sebastian cunoaște tainele afacerilor și nu se lasă ușor convins de către cei care sosesc în fața sa pentru a prezenta diferite idei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook șInstagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net