Minunea din viața Cristinei Spătar. Nimeni nu i-a dat șanse, dar visul i s-a împlinit: „Mi-am dorit foarte mult”

Cristina Spătar (51 de ani) își adoră copiii și face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp în preajma lor. Artista este o mamă dedicată pentru băiatul și fetița ei, Albert (14 ani) și Aida (12 ani), și are grijă să nu le lipsească nimic. Vedeta a vorbit într-un interviu despre miracolul din viața ei. Cum a devenit mamă, deși medicii i-au spus că nu poate avea copii?

Cristina Spătar, mărturie neașteptată despre minunea din viața sa. Cum a devenit mamă / foto: Arhivă
Cristina Spătar, mărturie neașteptată despre minunea din viața sa. Cum a devenit mamă / foto: Arhivă

Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat în urmă cu opt ani și au doi copii împreună. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că rolul de mamă este cel mai important pentru artistă și este mândră de fiul ei, Albert, și fiica sa, Aida. Fetița seamănă leit cu celebra ei mamă, în timp ce Albert, fratele ei, a luat trăsăturile tatălui. Micuții sunt foarte ambițioși și reușesc să îi umple sufletul de bucuriei îndrăgitei cântărețe.

Vedeta a oferit detalii surprinzătoare despre minunea din viața ei. Cum a ajuns să rămână însărcinată, deși medicii i-au spus că nu poate avea copii? Cristina Spătar a mărturisit că, dorindu-și enorm să devină mamă, a făcut aproximativ 9 fertilizări in vitro, iar visul i s-a împlinit.

Cristina Spătar: „Fac orice, orice e posibil. Vreau să am acești copii”

„Până la urmă, am fost în Germania și, la Stuttgart, mi-au spus: «Nu puteți avea copii». În momentul ăla, m-am ambiționat foarte tare și am zis: «Fac orice, orice e posibil. Vreau să am acești copii». Am făcut aproape 9 fertilizări in vitro și, așa, am acești doi copii pe care îi divinizez și care, pentru mine, sunt totul. De asta am fost atât de ambițioasă și atât de motivată să le ofer maximumul, să nu simtă niciodată că le lipsește ceva, chiar dacă tatăl lor nu s-a implicat niciodată…

De asta sunt atât de fericită în momentul ăsta că ei sunt OK și că sunt mai ceva decât doi adulți. Sunt atât de maturi și vorbim lucruri atât de mature, de nu-ți vine să crezi. Copiii din ziua de azi sunt atât de maturi cum nu-ți imaginezi!”, a declarat Cristina Spătar, pentru viva.ro.

În 2016, Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat cu mare scandal. După despărțire, artista ar fi fost aruncată în stradă de către afacerist cu cei doi copii ai lor. A întâmpinat probleme mari financiare și a stat o perioadă într-o garsonieră.

După perioada grea prin care a trecut, artista a reușit să-și găsească liniștea. Trăiește, în prezent, o frumoasă poveste de iubire alături de milionarul vâlcean Vicențiu Mocanu și își susține copiii pe traseul pe care vor să îl urmeze, ajutându-i așa cum poate astfel încât orice vis al lor să devină realitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
baza stanga lourdes 1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net