Mirela Vaida rupe tăcerea despre Viorel și Vulpița. Vedeta nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume: „Noi râdem de niște personaje care nu sunt inventate”

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a vorbit despre telenovela Vulpița și Viorel, care i-a ținut pe telespectatori lipiți de ecranul televizorului. După ani de zile de la încheierea acestui subiect, vedeta face o serie de dezvăluiri. 

Mirela Vaida, despre Viorel și Vulpița / foto: colaj Click!
Mirela Vaida, despre Viorel și Vulpița / foto: colaj Click!

Vulpița și Viorel, un cuplu sărac și lipsit de noroc - așa s-au prezentat cei doi soți în fața celor de acasă. Inițial, motivul apariției lor la televizior a reprezentat un caz social, urmând ca la câteva zile distanță cei doi să fie demascați. 

Mirela Vaida: „Oamenii ăștia au venit ei către noi”

Prezentă în emisiunea online „Gând la gând cu Teo”, Mirela Vaida a făcut o serie de declarații despre Vulpița și Viorel. Nu s-a sfiit să recunoască public că a simțit compasiune și milă pentru cei doi: 

„Tu ce ai simțit față de acest cuplu? Sentimentele tale reale?”, a fost întrebarea adresată de Teo Trandafir, iar răspunsul nu a întârziat să apară: 

„Sentimentele mele reale au fost și le-am spus și atunci, pentru că a fost mult hate pe Vulpița (...) Eu am avut un sentiment de milă, și-ți spun de ce: pentru că noi râdem de niște personaje care ele nu sunt inventate, ele există. Și nu sunt doar Vulpița și Viorel, cred că sunt vreo 40% din mulți români care nu au acces la educație, la un loc de muncă, la o perspectivă - nu, și atunci ce te aștepți? 

Și oamenii ăștia au venit ei către noi, cu un subiect pe care l-am tratat foarte grav - o tentativă de viol. Și dup-aia am descoperit, de fapt, că nu fusese tentativă de viol, că fusese minciună ei în fața bărbatului, ca să se scoată că a lipsit de acasă într-o seară. 

După 3-4 zile aflăm că povestea era cusută cu ață albă și că nu era nimic adevărat din ce spunea domnișoara Vulpița, și că, de fapt, bărbatul ei fusese cel încornorat, mințit, și stai că în timpul ăla mai sună și soacra Vulpiței, care o face cu ou și cu oțet... Și de acolo, „Las Fierbinți” e mic copil”, a mărturisit Mirela Vaida. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net