Motivul pentru care Sofia Vicoveanca nu a vrut să mai urce pe scenă alături de Ștefan Bănică Jr!

Ultima actualizare:

Invitată recent în cadrul unei emisiuni, interpreta Sofia Vicoveanca a făcut mai multe dezvăluiri despre un concert mai vechi, planificat la Sala Palatului, alături de Ștefan Bănică Jr. Amintindu-și despre eveniment, îndrăgita artistă a mărturisit că nu și-a mai dorit să urce pe scenă. Iată declarațiile!

Sofia Vicoveanca, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară, a fost invitată în urmă cu mai mulți ani de către Ștefan Bănică Jr. să urce pe scenă alături de el, în cadrul spectacolului său de Crăciun, organizat la Sala Palatului.

Citește și: Motivul incredibil pentru care Sofia Vicoveanca nu a fost mireasă niciodată: "Eu nu am fost frumoasă"

Incidentul a avut loc cu mai bine de 10 ani în urmă, însă artista își amintește și acum un moment stânjenitor prin care a trecut la vremea respectivă. Deși are o carieră impresionată în spate, cântăreața a dezvăluit că la un moment dat nu și-a mai dorit să urce pe scenă, fiind copleșită de emoții puternice.

Sofia Vicoveanca: „Eram speriată că trebuia să intru”

Sofia Vicoveanca şi Ştefan Bănică Jr.
Sofia Vicoveanca şi Ştefan Bănică Jr.

M-a sunat pe vară (Ștefan Bănică Jr. n.r) pentru spectacolul de Crăciun, cum obișnuiește Ștefan să încânte publicul. Sigur, el nu a spus ce surpriză va avea, chiar dacă a fost tras de limbă.

Am fost foarte bucuroasă, apoi i-am spus «Eu am înregistrat această piesă (cea pentru spectacol n.r), dar nu am cântat-o niciodată… mai ales în fața publicului!».

Atunci am vrut să renunț, dar băiatul meu mi-a zis: «Mamă, până în iarnă înveți tu piesa». Și a avut dreptate. Am venit, am repetat două zile cu orchestră, cu lume, cu aparatură, cu tot. Înainte de a intra în spectacol, m-a pus «Sfântul» să mă uit în sală...”, a dezvăluit artista.

Citește și: VIDEO Sofia Vicoveanca, ieşire nervoasă la Festivalul Haiducilor. De ce a țipat la participanți

Cum a ajutat-o Ștefan Bănică Jr. pe artistă

Cu toate acestea, publicul nu a bănuit nimic, având în vedere că Ștefan Bănică a sărit rapid în ajutor și a cântat el și partea de melodie care îi era destinată Sofiei Vicoveanca.

„Când am văzut, mi-am zis «Ce caut eu aici?». Ștefan îmi trimisese un refren pe care să îl cânt eu la intrare și am uitat tot.

Nu știam nimic. Eram speriată că trebuia să intru. Ditamai omul, cu ani de cântec în spinare, m-am dus și nu știam nimic. 

Când am intrat, Ștefan a intuit că e o problemă și a început să cânte el, apoi totul a decurs normal.”, a mai povestit Sofia Vicoveanca.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net