Nepoata Mioarei Roman, la petrecere și la restaurant în ziua priveghiului. Ce a publicat Calina pe rețelele sociale

Ultima actualizare:

Astăzi, 26 februarie, Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum de către familie și apropiați. Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din viață în noaptea de 22 spre 23 februarie, la azilul din Snagov, în urma unui stop cardio-respirator, cu două luni înainte de a împlini vârsta de 84 de ani. Dacă fiicele ei, Oana și Catinca, trec prin momente extrem de dificile, se pare că nepoata Mioarei Roman a fost surprinsă în ipostaze neașteptate. Ce a publicat Calina pe rețelele de socializare.

Calina, nepoata Mioarei Roman, la distracție în ziua priveghiului bunicii sale / foto: Instagram
Calina, nepoata Mioarei Roman, la distracție în ziua priveghiului bunicii sale / foto: Instagram

Fosta soție a lui Petre Roman a fost condusă luni, 26 februarie, pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc la Cimitirul Reînvierea, după slujba oficiată la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou. Vestea că Mioara Roman s-a stins din viață i-a întristat pe toți apropiații săi, dar și pe cei care au admirat-o de-a lungul vieții, însă, se pare că nepoata ei, Calina, fiica Catincăi Roman, a petrecut cu zâmbetul pe buze, dansând și cântând, chiar în ziua priveghiului.

Sâmbătă seară, 24 februarie, ea a fost la o petrece. Mai exact, a fost la ziua de naștere a prietenei ei, Diana Gureșoaie. Mai multe imagini și videoclipuri publicate pe rețelele de socializare o arată pe tânără cum se distrează pe cinste.

„Mai ai răbdare două zile”

Bineînțeles, internauții au rămas uimiți să o vadă în astfel de ipostaze, având în vedere că tot atunci era priveghiul fostei soții a lui Petre Roman. „Mai ai răbdare două zile”, este mesajul care însoțește un videclip în care nepoata Mioarei Roman dansează, publicat de Diana Gureșoaie la secțiunea InstaStory, pe Instagram.

Înainte de a publica imagini de la petrecerea prietenei sale, Calina a pus la InstaStory fotografii cu bunica ei, cu mesajele: „RIP. I will always love you grandma!” („Odihnește-te în pace. Te voi iubi mereu, bunico” n.r), „You always taught me the most beautiful things and everything i know now” („Mereu m-ai învățat cele mai frumoase lucruri și tot ce știu acum” n.r).

Ulterior, fiica Catincăi Roman a pus o poză în care se vede că era la un restaurant, dar și cu biserica în care a fost depus sicriul bunicii sale, dovadă că a fost și ea la priveghiul Mioarei Roman. Deși sute de oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu luni, Calina nu a participat la înmormântarea bunicii sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net