Nepotul lui Romică Țociu, la Reanimare! A înghițit două bile! „A fost în șoc septic!”

Ultima actualizare:

Coșmar pentru Romică Țociu! În timp ce cânta în America inima comediantului tremura pentru nepotul său, Philip. Băiatul a ajuns în stare gravă la Grigore Alexandrescu, după ce a înghițit două bile magnetice. Micuțul Philip, în vârstă de de doi anișori, a intrat în șoc septic!

Romică Țociu, alături de nepotul, Philip Sursa: Facebook
Romică Țociu, alături de nepotul, Philip Sursa: Facebook

Romică Țociu a aflat că nepotul său Philip este în stare gravă, la spital, când era în America, plecat la concerte. Băiatul său, Lucian, l-a sunat disperat să-i spună că băiatul va fi operat, după ce a înghițit două bile magnetice.

Starea băiatului, în vârstă de doi ani și jumătate, s-a agravat după ce medicii nu reușeau să-i pună diagnosticul. De abia în urma unei radiografii, au fost descoperite cele două bile magnetice, care-i puneau micuțului viața în pericol.

„O bilă s-a dus în colon, alta în intenstin! Au blocat tot!”

Lui îi era rău de la stomac. Medicii au zis, inițial, că are enterocolită. Noroc cu un medic care a zis să-i facem radiografie. Au găsit do bile în stomăcel! M-a sunat Cătălin disperat în America. L-au dus la Grigore Alexandrescu imediat.

Doctorul Chiriac l-a salvat pe Philip. Trei ore și jumătate a durat operația. O bilă s-a dus în colon, alta în intenstin, au blocat tot stomacul. Un copil de doi ani și jumătate să stea trei ore jumătate în operație”, a povestit Romică Țociu, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Micuțul Philip a fost salvat de medici la timp și a ieșit, ieri, de la Reanimare. Băiatul se află acum în afara oricărui pericol.

Primul docor a zis: nu vreau să vă sperii! Dacă le-a înghițit pe amândouă nu-i problemă, dacă se lipesc și se duc. Dar dacă se dezlipesc e o nenorocire! Și așa a fost. Cătălin și Nicoleta au fost tari.

Acum copilul a ieșit de la Reanimare, e în spital acum, i-au scos furtunele. Îl aștept acasă. E sufletul meu, am plâns de m-am rupt. Cătălin plângea, Nicoleta plângea. Noi eram în America și nu puteam face nimic”, a mai spus actorul.

"Feriți-vă de bilele magnetice!"

Comediantul a tras un semnal de alarmă în privința jocurilor periculoase pentru copii, care se comercializează la această oră pe piață.

Feriți-vă de bilele magnetice, eu un joc. Ajunsese apoape de șoc septic copilul! A dus pe majoritatea doctorilor în eroare, el avea infecție și nu a făcut temperatură. Dacă nu-i făceau ecografie, lucrurile erau foarte grave”, a adăugat comediantul.

În urmă cu trei ani, comediantul Romică Ţociu a bifat două evenimente importante din viaţa familiei. Fiul lui, Cătălin (28 de ani), s-a însurat cu Ligia (24 de ani), iar cei doi au făcut atunci și botezul micuţului Filip Ioan (2 ani şi jumătate). Cătălin şi Ligia sunt născuţi în aceeaşi zi, pe 3 iulie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net