Nicola spune adevărul despre relația cu fostul soț: «Cu Mihai vorbesc doar despre copii»

Ultima actualizare:

Rănile despărţirii încă nu s-au vindecat complet. Deşi au trecut 15 ani de când au divorţat, cântăreața Nicola (53 de ani) și compozitorul Mihai Alexandru (56 de ani) păstrează distanţa. Vorbesc doar atunci când este necesar şi doar despre copiii lor. Artista a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, care mai este relaţia sa cu fostul partener de viaţă şi de scenă.

«Sunt singură, nu am timp de iubire»

Nicola și Mihai Alexandru au fost căsătoriți în perioada 1990-2007. Artiştii au doi copii împreună, așa că au avut motive să păstreze legătura și după ce au divorțat. Din păcate, însă, nu au mai găsit și alte motive de dialog. Nici măcar profesional. Pe vremea când formau un cuplu, colaborau şi din punct de vedere muzical şi lansau hit după hit.

Citește și: Nicola, dependentă de sport la 53 de ani! Uite ce rutină zilnică are

Dacă ar fi ştiut să îngroape securea războiului, această frumoasă colaborare ar fi putut continua. N-a fost să fie!

Nu mai colaborez cu fostul soț, nu că am avea ceva unul cu celălalt, vorbim. Dar vorbim numai despre copii, şi doar atunci când este cazul. Fiecare are viața lui”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Nicola.

În ultima perioadă, Nicola și Mihai au discutat foarte mult despre băiatul lor, Jonathan, încercând să-l încurajeze să urmeze o carieră de solist. Eforturile lor, însă, par a fi în zadar. Cel puţin până acum.

Citește și: Solista Nicola a ajuns la spital. Poza care i-a îngrijorat pe fani

„Noi avem doi copii, dar și eu, şi el mai avem câte unul, aşadar fiecare are câte trei copii. Maria și Jonathan sunt ai noștri. Maria este foarte bună la muzică, iar Jonathan este și actor, și compozitor, vrea să meargă pe partea de compoziții.

Avem discuții cu el, pentru că are o voce excepțională, a făcut canto clasic și noi îi spunem că trebuie să fie în față, dar nu ne înţelegem cu el, vrea să fie în spatele scenei. E foarte bun în ceea ce face, însă până la urmă lăsăm lucrurile să se așeze, pentru că nici mie nu-mi plăcea să mi spună părinții ce să fac. Și eu îmi doream să fac altceva. E foarte încăpățânat, fiind Scorpion. Și e mai bine să îl lăsăm în pace, să se așeze el singur pe drumul lui”, a mai spus Nicola.

Dacă Mihai şi-a refăcut viaţa sentimentală, după despărţirea de Nicola, solista încă nu a găsit un partener. Și explică de ce:

Sunt singură, nu am timp de iubire. Așa e treaba acum, chiar dacă am admiratori”.

Nicola face mult sport şi vrea o şcoală de canto

Nicola va împlini la finalul toamnei 54 de ani, dar se străduiește să nu-i arate. Vrea să fie tot zveltă, ca-n prima tinereţe. Iubește în continuare muzica și mișcarea, aşa că dedică zilnic timp preţios acestor mari pasiuni.

Îmi place să dansez, să fac sport - alerg în parcul IOR (actualul parc «Mihai Viteazu», din cartierul Titan, n.r.), în afară de sportul pe care îl fac în sală. Mă distrez și mă simt bine”, spune Nicola.

Nici de muzică nu a uitat, chiar dacă pare că ar fi într-o pauză din acest punct de vedere. „Am mai făcut ore de canto și mă pregătesc în eventualitatea în care îmi voi deschide o școală de canto. Acum cel mai mult îmi doresc să cânt, pentru că mi-a lipsit foarte mult scena în pandemia asta. Pregătesc noi piese, o să lansez în curând ceva nou, am compus și eu câteva”, a adăugat artista.

Mihai Alexandru a avut mai mult iubite după divorțul de Nicola

După divorțul de Nicola, Mihai Alexandru și-a refăcut viața cu o profesoară de pian, Oana, dar nici relația cu aceasta nu a rezistat în timp. Cei doi s-au despărțit definitiv în 2014. Un an mai târziu, la finală naţională a competiţiei Eurovision, care la vremea respectivă s-a organizat în Craiova, compozitorul s-a afişat cu o nouă iubită, pe nume Ioana, însă nici acea relaţie nu a durat.

Se pare că acum compozitorul s-a liniştit din punct de vedere emoţional, alături de Alina Miola, o tânără absolventă de Jurnalism, care l-a făcut din nou să-i bată inima cu putere. În rest, din punct de vedere profesional, Mihai este într-o perioadă foarte bună. Are colaborări cu mulţi artişti autohtoni şi dedică foarte mult timp şi tinerelor talente. Recent, a lansat un album muzical realizat în colaborare cu mai mulţi copii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net